|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
vodic kroz xp za pocetnike
pozdrav zna li mozda tko kakav link, pdf, online book... bilo sta sta bi moglo posluziti za totalne pocetnike da se lakse snadu u windows xp okruzju pozeljno da bude na hrvatskom hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
mislim da sam u algoritmu vidio takvih knjiga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
znam da ima... ima i u linksa al sam se mislio provuc sa kakvim online guide-om ![]() Citiraj:
a to kad se stavi moze se kasnije deinstalirati bez posljedica? nemam namjeru pretvarati eng win u hr... a osim toga taj help unutra je napravljen za hr verziju win a treba mi za eng. znam kad ja sjednem za komp na kojem su hr windowsi treba mi 5 minuta da nadem properties osim toga, trebao bi mi bas tutorial, guide, koji govori tocno kako napraviti nesto. to treba za djecu, dakle treba ih voditi kako napravit nesto a ne da moraju searchat u helpu kad neznaju ni sta searchaju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
pa SVE to im je prvo racunalo. djeca su u osnovnoj, znaju nesto engleskog, idu u skolu jezika i uce u skoli. roditelji nemaju pojma... dakle osnove najosnovnije cisto da se mogu snaci jucer me zovu "kako instalirati pepeljugu?" sta radi dvoklik, kako kopirat pejstat, sta radi desni klik, tipkovnica, osnovne funkcije u windowsima, kako instalirat, kako ovo kako ono... jel to dovoljno precizno? ![]() ja jednostavno nemam vremena bit kod njih i govorit to je to a to ide tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
imam nesto ali na engleskom budem malo potrazio pa ti javim edit@ evo par linkova na "naškom" jeziku http://www.elitesecurity.org/t33225-...o-za-pocetnike http://www.ic.ims.hr/forum/viewtopic.php?t=188 Zadnje izmijenjeno od: drupci15. 10.01.2008. u 18:19. Razlog: linkovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
nasao sam neke cd-ove ima ospirne video tutoriale za win 95/98/2000/milenium, tako da ce to posluzit za prvu ruku... dosta su bolji od ovih linkova uglavnom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Možeš instalirati LIP, iskopirati HELP i maknuti LIP. Ako ti treba pošaljem ti mailom stariju verziju koja ne traži autentifikaciju windoza.
![]() |
#10 |
Premium
|
za sad nece trebati... mislim da ce ovi cd-ovi pokrit sve osnove... dalje toga me ne zanima, samo da me ne zovu vise da dodem instalirat pepeljugu ![]() hvala na ponudi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|