![]() |
vodic kroz xp za pocetnike
pozdrav
zna li mozda tko kakav link, pdf, online book... bilo sta sta bi moglo posluziti za totalne pocetnike da se lakse snadu u windows xp okruzju pozeljno da bude na hrvatskom hvala :chears: |
mislim da sam u algoritmu vidio takvih knjiga :)
|
HELP iz hrvatske verzije XP-a
Instaliraj LIP i iskopiraj si help file. Sve lijepo piše. |
Citiraj:
Citiraj:
a to kad se stavi moze se kasnije deinstalirati bez posljedica? nemam namjeru pretvarati eng win u hr... a osim toga taj help unutra je napravljen za hr verziju win a treba mi za eng. znam kad ja sjednem za komp na kojem su hr windowsi treba mi 5 minuta da nadem properties osim toga, trebao bi mi bas tutorial, guide, koji govori tocno kako napraviti nesto. to treba za djecu, dakle treba ih voditi kako napravit nesto a ne da moraju searchat u helpu kad neznaju ni sta searchaju |
Citiraj:
|
pa SVE
to im je prvo racunalo. djeca su u osnovnoj, znaju nesto engleskog, idu u skolu jezika i uce u skoli. roditelji nemaju pojma... dakle osnove najosnovnije cisto da se mogu snaci jucer me zovu "kako instalirati pepeljugu?" sta radi dvoklik, kako kopirat pejstat, sta radi desni klik, tipkovnica, osnovne funkcije u windowsima, kako instalirat, kako ovo kako ono... jel to dovoljno precizno? :) ja jednostavno nemam vremena bit kod njih i govorit to je to a to ide tako. |
imam nesto ali na engleskom budem malo potrazio pa ti javim
edit@ evo par linkova na "naškom" jeziku http://www.elitesecurity.org/t33225-...o-za-pocetnike http://www.ic.ims.hr/forum/viewtopic.php?t=188 |
nasao sam neke cd-ove
ima ospirne video tutoriale za win 95/98/2000/milenium, tako da ce to posluzit za prvu ruku... dosta su bolji od ovih linkova uglavnom :) |
Možeš instalirati LIP, iskopirati HELP i maknuti LIP.
Ako ti treba pošaljem ti mailom stariju verziju koja ne traži autentifikaciju windoza. |
za sad nece trebati... mislim da ce ovi cd-ovi pokrit sve osnove... dalje toga me ne zanima, samo da me ne zovu vise da dodem instalirat pepeljugu :D
hvala na ponudi :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:18. |