|
|||||||||||
|
|
#9841 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Moguce i da ces morati krpati nesto vodova Ali vidjet ces tek kad ocistis...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#9842 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#9843 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Ak nisi spalio bar 4 ploče u ono vrijeme nisi ganjao OC do jaja 2xP35-DS3, P45-DS3 , EP45-DS4. Sa EP45-DQ6 sam ganjao Q8400 na 4,37 GHz :P Meni je žao što nisam nikad imao u svom kompu DFI, Abit ili Epox u vrijeme P4/AM2-3...Sad nam još samo masni i Razer fale ![]() |
|
|
|
|
|
#9845 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9846 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
|
|
|
|
|
|
#9847 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Nego meni su mokri snovi u to mlkadenačko doba bili DFI LanParty NF2 Ultra-B i Abit IC7-Max3
|
|
|
|
#9848 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#9849 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: electro. 10.11.2025. u 18:55. |
|
|
|
|
|
#9850 | |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
"Being raised by my grandparents, highly educated macedonian doctors...." doxxao se u Clair Obscur recenziji ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9851 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
|
|
|
|
#9853 |
|
1
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
#9854 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Je, bas sam gledao. Bilo ih je i tu u Zagrebu puno, good times. Prije sam pogledao video o C64 igrama. Nama koji smo se igrali na komodorcu su ostale u lijepom sjecanju al ima covjek pravo, objektivno je velika vecina jank u usporedbi s konzolama ili arkadama iz tog vremena. |
|
|
|
|
|
#9855 | |||
|
Registered User
Datum registracije: May 2023
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Casio nije nikad proizvodio svoje video rekordere, već ih je samo pakirao pod svojim imenom, u razna kućišta. Ništa lošeg u tome, isto su radile broje firme, a ista praksa se provodi i dan-danas, sa gotovo svim aparatima, pa čak i vozilima ![]() Nego, teško mi je ovako reći bez fotki ali najvjerojatnije je riječ o Funai-Shintom šasiji, također poznatoj pod imenom "Funai 3". I ne, Funai onda nije bio smeće - upravo suprotno. Funai je naručio mehaniku od Japanske korporacije Shintom, koja je dizajnirala izuzetno jeftin, ali izdržljiv transport kojeg je lagano za održavati, i (obzirom na količinu proizvedenih uređaja) jako je lagano pronaći dijelove za njih. U krajnjem slučaju čak i cijelu mehaniku, uključujući oba motora i glave. AKO je riječ o ovom modelu onda ima 4 remena ... i upravo to im je bila najveća slabost. Jedan remen za kapstan, jedan za idler, jedan za mehaniku (za preslagivanje modova rada, položaj mehanike) i jedan za lift kazete. ![]() Bilo kako bilo, sve treba rastaviti, podmazati i počistiti, promijeniti remenje i vratiti natrag, nakon čega bi video trebao raditi bez brige. Čak mislim da se još može nabaviti i originalni pinch roller, barem je bilo moguće do prije godinu-dvije. |
|||
|
|
|
|
|
#9856 |
|
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Malo interesantne krame, nemrem baš reć dal se za ovime slinilo ili ne jer sam prvi put opće sazno da to postoji neki dan kad naletih na to čudo. Interni iomega jaz. Interesantan koncept, glave diska u internom dijelu drivea, a "cartrige?" sa šajbama je izmjenjiv. Nekak mi se ne čini dugoročno pouzdana tvorevina, možda je zato i ne baš zaživjelo. Neznam dal je ovaj konkretan primjerak čitljv, SCSI kanta mi nije u pogonu pa nisam bio u prilici isprobat. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|