|
![]() |
#602 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ˇˇ Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa po meni je šteta, jer je FC kao takav izgubio identitet i ono prepoznatljivo u sebi sa ovim "nastavkom". |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ista verzija haimacija mora biti , mislim da stara bolje radi neg nova... onda morate pingat jedan drugoog ak se nemozete pingat onda vam nece ni nac igru gasiti firewall sve pogasiti i onda bi sve trebalo biti ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Probao sam hotfix od atia. Ide 8x bolje nego sa 8.10 driverima i sad je to vec puno bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
R.I.P Mitzek
|
pomalo piiiiz.....im....prvo mi se krka,pa stavim drajvere ![]()
![]() |
#609 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
šta nije 8800 jača od hd3870? ![]() ček, on ima gs, a to je kao slabija il? nikad nisam savladao ta nevidijina slova.... ![]() dobro, nije bitno sad, da ne idem u ![]() da kloknem procu išlo bi bolje valjda al problem je što ju ne mogu kloknut, dignem na 2.6 i ne uspije bootat, resetira se bios na default. za neki ozbiljniji OC bi trebalo i voltaže dizat, i latencije memorije podesit, a u to se apsolutno ne kužim, tj ne znam do koje granice smijem dizat voltaže, ne želim skurit nekaj...Znam da ova proca ide još dosta gore, al ne znam kak.... uglavnom, da se vratim na temu, zaboravio sam spomenut, ovaj "fix" za ati kartice koji riješava taj lag i spori miš (gfx_maxfps 30), vjerojatno ste shvatili i sami al čisto da napomenem, tom naredbom naravno limitirate max fps igre, tako da je to dvosjekli mač ajmo reć, treba nać zlatnu sredinu dok ne izbace neki patch il fixani driver. problem se meni javlja kad fps prelazi cca 40, tako da sam limitirao na 38. pri tom framerateu još uvijek ide fino i glatko jer je stabilan framerate, al opet, to je privremeno riješenje i nadam se da će netko to riješit, bilo ati ili ubisoft, meni svejedno. razlika između 38 i 44 fps-a (koje mi daje bez limitiranja) nije za bacit ![]() možda već sa cat 8.11 poduzmu nekaj po tom pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Nisam bio od jucer na forumu i vec se stvorilo par strana o ovoj igri. Vidim da su se strasti malo smirile pa necu sada nikoga napadati ali cu reci svoje misljenje. Nemam igru. Kroz kojih tjedan dana mi dolazi za PS3. Tada cu napisati dojmove. Koliko sam gledao po raznoraznim stranicama igra je OK. Igrao sam igru na compu, ne dugo, ali dovoljno da dobijem nekakav dojam na što to sve liči. Grafika mi je sasvim solidna ako ne i odlična, pogotovo sjene, malo mi se ne sviđa to što se biljke ne micu kada prođeš kroz njih. Tako sam ja barem primjetio. Igrivost mi je odlična. Voziš, ubijaš i pališ. Nisam ništa više niti očekivao od jednog FPS-a. Jednostavno to mi je dovoljno za zabavu. Mislim da je stvarno neukusno da netko reče da je igra smeće. Ima puno igara koje se meni ne svidjaju uopce ali se drugima svidjaju ali necu nikada reći da je igra smece ili sranje. Prije ću reči da ne volim ovu vrstu igre, priča mi je loša i ne sviđa mi se taj i taj bug nego da je igra smeće. Eto to je moje objektivno mišljenje, ako se netko ne slaže s njim (a vjerujem da je podosta takvih) neka me ne počinje odmah vrijeđati nego neka iznese svoje mišljenje. Pa bilo ono loše ili dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Ušao normalno u igri, otišao pod "new story", izabrao lika i kod prvog loadinga me izbaci iz igre bez ikakve poruke/upozorenja ? imao netko sličan problem ?
![]() |
#612 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Eo samo da se javim, jucer sam vidio(znaci nisam igrao) igru..i meni nije nista posebno, nebih ju nazvao lošom...ali recimo ako usporedjujem sa 1inicom, prvi mi je bolji... ![]() Sto ce tek bit kad probam? Hehe
![]() |
#614 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
u početku igre imam problema
na početku igre,kad počnem igrati ,mene zanima da li je normalno da na prvom levelu završim u tzv. slaughterhousu gdje mi piše da moram stisnuti H for heal,ali kad stisnem H ništa se ne dogodi...i neki lik stoji na vratima..i ne mogu ništa napraviti....bez obzira da li igram s cheatevima ili bez to se dogodi..tamo je jedan plavi kufrećić koji svjetli kao disketa i piše mi da stisnem H ali ništa se ne događa..molim da mi netko kaže što je to..što da radim...ili da mi barem pojasni kako su drugi rješili problem..pliz help!!! ps..rješio sam to sa tipkom H,učitao igru ispočetka..završio na istom mjestu...pao sam u nesvjest na prvom levelu..i našao se u nekoj sobici...jel mora tako bit da završim u toj prostoriji kod tog lika koji kaže da sad radim za njega,nakon što izvadim metak iz ruke... ili? da li je sve to normalno...nek mi netko brzo odgovori? |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Naravno da je XP, nece on na Vistu tako lako. ![]() Ok. Imam 8.9 drivere, mozda stavim ovaj fix. Hoce li biti fix vec stavljen u novoj verziji drivera? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#619 |
Premium
|
a jel mora bit tako da završim u toj sobici? hvala svima!!!!ispričavam se ...možete obrisati ovaj post..nisam vidio što je napisao ZMAJOOO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
O ima itekako. Sa 8.10 na hotfix imam osjecaj da je framerate DUPLI. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo i prve naše recenzije, prilično visoka ocjena ![]() http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=280&select=18 Nisam još nabavio igru, ali je u procesu nabavke. Jedva čekam zaigrat čini se kao totalno moj tip igre ![]()
![]() |
#623 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
sad sam i ja po***dil...zbog bugova. svaki put kad me pogazi auto (tj. zaleti se isti na mene i ja krepam) idem na Load last save game i smrzne se - već 5. put u roku 45min. ![]() sad igram misiju, ide kamion, bacim bombu, naleti kamion točno na nju, eksplodira, odbije se od stijene i strovali se na mene - i ja -> dead ![]() EDIT: evo opet crash pri mijenjaju AA vrijednosti... Zadnje izmijenjeno od: svebee. 25.10.2008. u 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Probao sad onaj benčmark tool i imam manje fpsa kad se vrti u fullscreen modu. To i nebi baš tako trebalo bit? Ili sam u krivu..inače, u windowed modu, sve na Ultra High, s starim driverima(neam pojma koji, stari su) oko 25 fpsa, s zadnjom betom oko 32. I da, igra neznan ni 2 jezgre koristit ![]()
![]() |
#627 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Super onda, budem onda pricekao 8.11., jer sam taman stavio 8.10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |