|
![]() |
#92 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Isprobao sam mod na audigy se (logitech 5.1 zvučnici), ali nisam ostao oduševljen. Zvuk sa modanim driverima svakako nije loš ali sa tvorničkim driverima i equalizerom podesim bolje zvuk kako meni odgovara.
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
i meni je tako na nekim radio stanicama, inace ja to rjesavam tako da glasnocu stavim na pola u winampu a na pojacalu ga okrenem kolko trea...ak nemas x-fi crystalizer (što bi ti pomoglo da se rjesis tamne slike, al ni njega nemoj podesit previse jer ode sve u pm) stavi ove starije modane drivere...također probaj enhacer i s njim se malo poigraj...ja sa svime time skupa imam zadovoljavajući sound ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel vama dobro rade ovi moddani driveri na W7? Imam x64 build 7127 i uopće mi nema nikakvog utjecaja Console na zvuk bilo da uključim EAX efekte ili onaj X-Fi CMSS 3D... Jel možda izašla neka novija verzija koja normalno radi na W7? |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Premium
|
ha neznam, ja to nisam primjetio...imam vistu ultimate, i slusao sam na njoj geniuse 5.1 5000 i sada imam missione m33i, sa kenwood pojacalom i ja sam zadovoljan...probaj se poigrat malo sa svim detaljima, mjenjaj i drivere pa slusaj...kazem meni je isto i na xp i na visti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Stavio normalne drivere i radi normalno.. Svašta!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#104 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ljudi imam samo par pitanja uz vezi Audigy SE, please razmiljam o kupnji jer imam srot od integrirane AC97 ALC655 ![]() 150kn - modani ili cisti Audigy SE znaci isplati se prestekat na Logija X-530 5.1 jel budu zvucnici maksimalno iskoristeni ? mic i sluske rade normalno za skype/msn ? kakvo je sadasnje stanje sa podrskom drivera bilo modani ili original na WIN VISTA i WIN 7 ? (ukratko jel sljaka kak se spada, iako budem trenutno bio na XP 32) |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Iz iskustva mogu reći da je 7 od 10 AudigySE kartica na našem tržištu vrlo modabilno,što znači - da 1. prihvaća modane drivere, 2. da radi sa ostatkom Creative softwarea,tipa Creative Console Launcher. Mnogi ipak imaju samo Entertaiment mod,što nije nikakav bug,nego je to tako i sa Extreme Audio karticom,u koju smo modali našu AudigySE. X-Fi Extreme music i Extreme gamer imaju 3 moda rada,ali i posve drugačiji audio DSP,onboard DAC,ASIO 2.0 podršku,hardverski EAX 5.0,ali i hardversko miksanje,sve uglavnom,što ove nemaju. AudigySe je sjajan izbor za prijelaz sa bilo kojeg onboard Realteka,pogotovo kad im se pogleda cijena,i da su polovne već od 80kn. ![]() Driveri za AudigySE i dalje postoje,za Vistu,meni su na x64 uredno radili. Trebalo bi pogledati za W7,mislim da ćeš naći na creative.com ili soundblaster.com siteu. X530 su popularni,budget zvučnici koji sigurno vrijede 300kn za koliko se prodaju,i možeš biti zadovoljan prelaskom na AudigySE,to je nekakav optimum za takav setup,250-300 zvučnici,80kn kartica. ![]() ![]() Ja sam prodao X530,imao sam negdje 4 audigySe kartice,dva puta Extreme Gamera,jednom Extreme Music,i jednom Extreme Audio,tako da pitaj ako te bilo što još zanima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
opa, pardon. nisam vidio datum posta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Imam XP x64, sa Vistom sam imao problema jer nisam mogao staviti modane drivere za zvučnu, imao sam smrzavanja sa KM Playerom i još pa stvari.. Meni dosta da ju odhebem!
![]() |
#112 |
muimerP
|
Pardon, nisam znao gdje bih psotavio ovo pitanje. Kod sebe imam 2 zvučne, pa neznam koju mi je bolje instalirat: SB Audigy LS(sb0310) ili SB SE(0570) ovo u zagradama su brojevi modela. Obe su jeftinjače, ali ono, ak baš postoji nekakva razlika da bas nenabadam bzvz. ![]()
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozdrav Ima li netko windowse 7 x64 7600 RTM i audigy SE sb0570 i da je uspio da mu radi eax u igrama i aplikacijama. I sa kojim driverima? Ja imam instalirane link drivere i u everestu mi pise da nema cak ni eax 1.0 a kamoli 3.0 Ista stvar u Rightmark 3d sound eax N/A
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|