|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Ajd da i taj W.Media Player necemu posluzi!
Dakle, htjedoh pogledati jednu epizodu SouthParka koja je kodirana u suludih 14,985 fps:confused: i BS Play poludi! Probao sam i s ReClockom, ali ni on bas ne pomaze - podesi na 15 fps, a to BS-u ne znaci puno... Kad li mi kolega predlozi da probam pokrenuti tu DAMN epizodu u W.Media Playeru, sto i ucinim...- kad li - gle iznenadenja...-RADI! Normalno, nit zvuk kasni nit je slika "ubrzana"!! Znaci ima i neke koristi od tog WMP! ![]() "South Park is Gay" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Nije dobar WMP nego je los BsPlayer. Za te stvari koristi Media Player Classic. Jest da slici starom wmp <6 ali ne mozes ih usporedjivati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Dobro, los za neke stvari ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ako instaliras Quick Time i Real Player Alternative moze otvarati i njih ![]() Media Player Classic Quick Time i Real Player Alternative. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
eeeee.....
Ako u BsPlayeru (od verzije 0.86) uključiš podršku za VMR-9 onda ti ti tamo radi. Inače preporučam ace mega-codecs pack - ima 49MB (pro verzija), sve codece (ali baš sve) i nekoliko player-a (uključujući i MP Classic) a niti jednog adware-a + neke utilse, aspi-e itd, itd... Nikad s njim problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Re: eeeee.....
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ma je, clasic mi je i bolji i nije pretrpan glupostima kao ovaj novi WMP, ali prije nego sam formatirao hard i on mi je bio "poludio", ali to je mozda zato sto sam isprobavao razne "mega codec pakove", sad sam to sve fino pocistio i sve radi, a novi WMP moram instalirat i zbog foobar2000, jer mi se ne da skidat one wma codece od par mb s neta, kad ovo vec imam pri ruci ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
...sreća je varljiva...
... U stvari NIKAD nisam imao problema sa ACE codec packom samo što odmah isklučim morgan i sve super 5. Sa OSTALIM "paketima" sam zato uvijek imao problema. I instaliram ga svakome i nitko još nije prijavio kvar... E sad odgovori: @tor: sreća s tim nema veze ![]() @Ivan: nemaš dobre codec-e (ili su loše kompajlirani). Probaj AceMCP i kod instalacije odaberi force remove. BSPlayer SIGURNO radi na takvim fps-ovima - provjereno : goood : . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
zašto postaš gluposti
da WM nečem služi onda?!? ![]() ![]() ![]() Citiraj:
Sam si točno znao u čemu je bio problem. Zato : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
Codec packovi, jezim se od pomisli. Psovao bi ali ne smijem jer na ovom djelu foruma nisam gazda ![]()
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Probaj i nećeš tražit dalje - trust me ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
Ovak'. Oprostit cu ti jer ne znas sto pricas ![]() Kod mene sam JA gazda i JA, samo JA odlucujem koji (vrsta, verzija...) codec ide a koji ne. Na isti nacin i uklanja nepozeljne. Meni ne odgovara da imam instalirano nesto za sto nemam pojma od kuda je doslo i sto predstavlja, kao i to da nemam kontrolu nad uklanjanjem pojedine nepozeljne stvari. Ti si u malo drugacijoj poziciji ![]()
![]() |
#17 |
Premium
|
nema beda
Mada mi i nije jasno kako definiraš "drugačiju poziciju" pretpostavljam da ima veze sa nekakvim hardverom koji doma imam... i baš si u zabludi glede... ali to bi ti bio još jedan software koji bi ti preporučio no kako si jako otvoren za iskušane stvari... cccc... tako mlad a tako "opinionated"... cccc.... Osobno i definitivno definitivno čovjeku preporučujem ACE... E sad to što ti ne želiš isprobavat, sam si si kriv ![]() Neka bude tvoja volja... A zašto se ti uopće javljaš u ovaj thread?!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Re: ...sreća je varljiva...
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
ok...kad ti tako kažeš...
...mada nevjerujem da su ti oni srušili sistem... prije neki drugi pack koji se nije htio maknut... Kao što rekoh - Pro verzija radi bez problema čak i na 366MHZ... To je moje iskustvo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
Javljam se iz istog razloga zbog kojeg bi se ti javio da spomenem neki firewall ![]() Koji je ti je cilj codeca na racunalu? Da radi svaki video clip/movie? Koje codece imas instalirane? Sad ces vjerovatno ici gledati ACE-ov readme ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Moderator
|
Ovako, mijesas kruske i jabuke. To kaj imas je codec pack. Program koji ti odjednom instalira codece koje zelis i za njih napravi uninstaller. To mi ne treba i to ne bi nikome preporucio jer ne znas sto je nekompatibilno medjusobno i koliko je autor pametan pa zna sto treba pojedini codec kojeg je uvrstio (BTW codec packovi su vecinom ilegalni jer ne vjerujem da imaju dozvolu svih autora a posebno DivX5, Cyberlink, Pegasus, Pinnacle ![]() Ono sto mi treba imam u orginaloj instalaciji, znaci onako kako je to autor zamislio i imam samo ono sto mi treba. Evo kaj ti instaliras: http://www.divx-digest.com/software/acemega_codec_5.txt I, na kraju, znam za sto mi koji treba ![]() Ajd' ti radije pogledaj ovo ![]()
![]() |
#25 |
Moderator
|
U to ime : cheers2
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj: