PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Ajd da i taj W.Media Player necemu posluzi! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=9483)

Ivan Tartar 08.04.2004. 01:19

Ajd da i taj W.Media Player necemu posluzi!

Dakle, htjedoh pogledati jednu epizodu SouthParka koja je kodirana u suludih 14,985 fps:confused: i BS Play poludi!

Probao sam i s ReClockom, ali ni on bas ne pomaze - podesi na 15 fps, a to BS-u ne znaci puno...

Kad li mi kolega predlozi da probam pokrenuti tu DAMN epizodu u W.Media Playeru, sto i ucinim...- kad li - gle iznenadenja...-RADI!
Normalno, nit zvuk kasni nit je slika "ubrzana"!!

Znaci ima i neke koristi od tog WMP!:D

"South Park is Gay":cool:

Costa 08.04.2004. 08:21

Nije dobar WMP nego je los BsPlayer.

Za te stvari koristi Media Player Classic. Jest da slici starom wmp <6 ali ne mozes ih usporedjivati.

sNNooPY 08.04.2004. 08:57

Citiraj:

:fuming: e sad....necemo bedastoce govorit. BSplayer koristim od pocetaka i mogu reci da je fenomenalan. Naravno, ima bugovitih verzija, ali s ovom 1.00 RC1 stvarno nema frke.

Costa 08.04.2004. 09:03

Dobro, los za neke stvari :D Jel sad bolje :beer:

Elven 08.04.2004. 09:17

kaj osim media playera može čitati .wmv fileove?

Costa 08.04.2004. 09:35

Citiraj:

Originally posted by Elven
kaj osim media playera može čitati .wmv fileove?
Onaj najbolji ;)

Ako instaliras Quick Time i Real Player Alternative moze otvarati i njih :D

Media Player Classic

Quick Time i Real Player Alternative.

:beer:

Elven 08.04.2004. 09:53

Američanac 08.04.2004. 12:59

eeeee.....

Ako u BsPlayeru (od verzije 0.86) uključiš podršku za VMR-9 onda ti ti tamo radi.

Inače preporučam ace mega-codecs pack - ima 49MB (pro verzija), sve codece (ali baš sve) i nekoliko player-a (uključujući i MP Classic) a niti jednog adware-a + neke utilse, aspi-e itd, itd...

Nikad s njim problema...

tor 08.04.2004. 19:23

Amer, ako uz to sve na kompu do sada nisi imao sranja imaš neke jebeno nerazumljive sreče:D

Ivan Tartar 08.04.2004. 20:49

Re: eeeee.....

Citiraj:

Originally posted by Američanac
Ako u BsPlayeru (od verzije 0.86) uključiš podršku za VMR-9 onda ti tamo radi.

Probao sam i to, ali nema efekta.

Ivan Tartar 08.04.2004. 20:54

Citiraj:

Originally posted by Costa

Za te stvari koristi Media Player Classic. Jest da slici starom wmp <6 ali ne mozes ih usporedjivati.

Imam i njega:D
Ma je, clasic mi je i bolji i nije pretrpan glupostima kao ovaj novi WMP, ali prije nego sam formatirao hard i on mi je bio "poludio", ali to je mozda zato sto sam isprobavao razne "mega codec pakove", sad sam to sve fino pocistio i sve radi, a novi WMP moram instalirat i zbog foobar2000, jer mi se ne da skidat one wma codece od par mb s neta, kad ovo vec imam pri ruci:)

Američanac 08.04.2004. 20:57

...sreća je varljiva...

... U stvari NIKAD nisam imao problema sa ACE codec packom samo što odmah isklučim morgan i sve super 5.

Sa OSTALIM "paketima" sam zato uvijek imao problema.

I instaliram ga svakome i nitko još nije prijavio kvar...

E sad odgovori:

@tor: sreća s tim nema veze :beer:

@Ivan: nemaš dobre codec-e (ili su loše kompajlirani). Probaj AceMCP i kod instalacije odaberi force remove. BSPlayer SIGURNO radi na takvim fps-ovima - provjereno : goood : .

Američanac 08.04.2004. 21:00

zašto postaš gluposti

da WM nečem služi onda?!? :D :D :D

Citiraj:

Originally posted by Ivan Tartar
Imam i njega:D
Ma je, clasic mi je i bolji i nije pretrpan glupostima kao ovaj novi WMP, ali prije nego sam formatirao hard i on mi je bio "poludio", ali to je mozda zato sto sam isprobavao razne "mega codec pakove", sad sam to sve fino pocistio i sve radi, a novi WMP moram instalirat i zbog foobar2000, jer mi se ne da skidat one wma codece od par mb s neta, kad ovo vec imam pri ruci:)

Sam si točno znao u čemu je bio problem.

Zato : cheers2

Costa 08.04.2004. 21:02

Codec packovi, jezim se od pomisli.
Psovao bi ali ne smijem jer na ovom djelu foruma nisam gazda :beer:

Američanac 08.04.2004. 21:05

Citiraj:

Originally posted by Costa
Codec packovi, jezim se od pomisli.
Psovao bi ali ne smijem jer na ovom djelu foruma nisam gazda :beer:

Slažem se s tobom za sve ostale. Ovaj ti nekak pošaljem da ne moraš d/l full pack.

Probaj i nećeš tražit dalje - trust me :D

Costa 08.04.2004. 21:15

Ovak'. Oprostit cu ti jer ne znas sto pricas :D
Kod mene sam JA gazda i JA, samo JA odlucujem koji (vrsta, verzija...) codec ide a koji ne. Na isti nacin i uklanja nepozeljne. Meni ne odgovara da imam instalirano nesto za sto nemam pojma od kuda je doslo i sto predstavlja, kao i to da nemam kontrolu nad uklanjanjem pojedine nepozeljne stvari.

Ti si u malo drugacijoj poziciji :beer:

Američanac 08.04.2004. 22:13

nema beda

Mada mi i nije jasno kako definiraš "drugačiju poziciju" pretpostavljam da ima veze sa nekakvim hardverom koji doma imam... i baš si u zabludi glede... ali to bi ti bio još jedan software koji bi ti preporučio no kako si jako otvoren za iskušane stvari... cccc... tako mlad a tako "opinionated"... cccc....

Osobno i definitivno definitivno čovjeku preporučujem ACE...
E sad to što ti ne želiš isprobavat, sam si si kriv :D

Neka bude tvoja volja...

A zašto se ti uopće javljaš u ovaj thread?!?

:argue:

Ivan Tartar 09.04.2004. 00:28

Re: ...sreća je varljiva...

Citiraj:

Originally posted by Američanac
... U stvari NIKAD nisam imao problema sa ACE codec packom samo što odmah isklučim morgan i sve super 5.

@Ivan: nemaš dobre codec-e (ili su loše kompajlirani). Probaj AceMCP i kod instalacije odaberi force remove.

Ah, da... Ace MCP, nisu losi, nisu losi - zbog njih sam i formatirao disk danas!:D

Američanac 09.04.2004. 01:22

ok...kad ti tako kažeš...

...mada nevjerujem da su ti oni srušili sistem... prije neki drugi pack koji se nije htio maknut...

Kao što rekoh - Pro verzija radi bez problema čak i na 366MHZ...

To je moje iskustvo... :beer:

Costa 09.04.2004. 08:32

Javljam se iz istog razloga zbog kojeg bi se ti javio da spomenem neki firewall :D

Koji je ti je cilj codeca na racunalu? Da radi svaki video clip/movie?

Koje codece imas instalirane? Sad ces vjerovatno ici gledati ACE-ov readme :p Ne krivim te jer tebe ionako zaboli sto imas dok god stvari rade. Kod mene nije tako. Imam instalirano samo ono sto mi treba i sve funkcionira Perfektno :beer:

Američanac 09.04.2004. 12:32

1 privitaka
...

možeš li ti ovo sa svojim codec-ima?

Costa 09.04.2004. 12:47

Ovako, mijesas kruske i jabuke. To kaj imas je codec pack. Program koji ti odjednom instalira codece koje zelis i za njih napravi uninstaller.

To mi ne treba i to ne bi nikome preporucio jer ne znas sto je nekompatibilno medjusobno i koliko je autor pametan pa zna sto treba pojedini codec kojeg je uvrstio (BTW codec packovi su vecinom ilegalni jer ne vjerujem da imaju dozvolu svih autora a posebno DivX5, Cyberlink, Pegasus, Pinnacle ;)).

Ono sto mi treba imam u orginaloj instalaciji, znaci onako kako je to autor zamislio i imam samo ono sto mi treba.

Evo kaj ti instaliras:
http://www.divx-digest.com/software/acemega_codec_5.txt

I, na kraju, znam za sto mi koji treba ;)

Ajd' ti radije pogledaj ovo :beer:

tor 09.04.2004. 17:13

Nek svako radi što hoće, ja bum po svome...:D

Američanac 09.04.2004. 20:45

Citiraj:

Originally posted by tor
Nek svako radi što hoće, ja bum po svome...:D

: cheers2

Costa 10.04.2004. 09:17

U to ime : cheers2

tor 10.04.2004. 15:14

Vidite kao se svi slažemo: cheers2