|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Otvaranje olimpijskih
Evo, pokusavam gledat ovo predivno otvaranje olimpijskih... al jednostavno nemogu. Nemogu vise slusati ona dva debila koji su doslovno svaku scenu unistili sa svojim komentarima glupim. Zapisujem sve proljeve pamtne njihove pa cu kasnije postat, poslat mail htv-u, malo ih popljucati... uzas... staviti sportske komentatore da komentiraju jedan umjetnicki dogadaj. stravicno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja sam malo gledao, stvarno za svaku pohvalu. Ako neće Kinezi, tko će drugi, napraviti takvo što. Baš me zanima kolko je love otišlo na sve to, kolko struje, živaca...uh... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
nazalost ne mogu gledat jer sam na poslu... al ono sto me odmah zgrozilo kad sma pogledao tv program... prenose utakmicu madarska-svedska rukomet zene sutra rano ujutro (doduse snimka je) al nemogu vjerovat kako onda nemogu pustit snimku hrvatska-spšanjolska muski rukomet koajs e igra u 9 ujutro (po nasem vremenu u tri ujutro... to mi nejde u glavu... a oni pustaju neku madarsku i svedsku il da s bar nesto sto ima veze sa hrvatskom pustili... :S
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa, otvorenje je malo dosadno...ja gledam telku i slušam Zeppeline da ne moram njih dvojicu ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
gledam sad i na index.hr clanak o otvorenju i malo gledam komentare ispod... nerazlikuju se bas od omeginog misljenja... ima tko screenshot od nasih sportasa dok idu u povorci?
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nadam se da ce biti negdje za skinuti onaj pocetni show kod otvaranja (fkors u hd-u) kako zalosno da sam na jobu di imam sve moguce za hd a nasi neprenose u hdu ![]()
![]() |
#9 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
gledao je one zenice sa strane sto su poskakivale cijelo vrijeme ! inace, na pocetku mi je bilo super dok nije pocela povorka. onda je postalo jaaaako dosadno ! a, komentatori su mozda mogli biti malo tisi. s usporedbom na ostale komentatore (nova ili rtl) su najbolji komentatori ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jel to sarkazam neki? evo par proljeva Sušec Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
a o tome kako su doslovno usrali dotijednu izvedbu sa svojim statistickim podacima, jer od njih se nije moglo ni cuti glazba ni pjevanje. otvaranje olimpijade nije nogometna utakmica da se stalno mora nesto komentirati evo kako to rade profesionalci na BBC-u (16mb clip bubnjara) http://rapidshare.com/files/13591890...mmers_2008.flv |
||||||||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() p.s. mora da su imali uber casting za hostese, znam tipa koji je bio u Kini (Beijingu) prije kojih godinu dana i veli da ne pomaže ni škarnicl da su kineskinje grde ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
na konkurentskim televizijama je meni Mute upaljen cijelo vrijeme jer dobivam napade kad ih cujem. jos su ovi dobri, recimo. a komentar na same Olimpijske: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nesto nevjerovatno, gledao sam bez rijeci cijelu stvar.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() I još sebe nazivaju stručnjacima za neke sportove, ahahaha ![]() Ajde Mićo ti si stručnjak za to. ![]() EDIT: Evo je prva http://www.net.hr/sport/page/2008/08/09/0003006.html ![]() ![]()
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 09.08.2008. u 10:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Slažem se da je otvaranje olimpijade bilo za pamćenje. Ali meni komentatori i nisu toliko smetali, valjda sam već očvrsnio kroz godine ![]() Htio sam reć da sam ipak očekiva više od kineza, IMHO otvaranje u Ateni je bilo spektakularnije, pa čak i zimskih u Torinu, nikada ništa neće moć nadmašit paljenje guma Ferrarijevog bolida i urlik V10 motora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
Kak je dobar ovaj HD koji emitiraju sa HRT-a...nemreš doć sebi kak je dobra slika ![]()
![]() |
#17 | |
muimerP
|
Citiraj:
Zanima me dali se može di pogledat izlazak nasih sportaša na otvorenju? Jucer sam 3 sata samo to cekao, da vidim ekipu i poznanika iz plivačke repke...pocelo nevrijeme, ja malo prozore zatvorio, i taman su naši prošli, pa ih nisam uspio vidjet ![]() Ugl. svaka cast Kinezima
![]() |
![]() |
#18 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Kinezi su si stvarno dali truda... ![]() Cijela izvedba je po meni najbolja u povijesti Olimpijskih igara dok je za mene najbolje paljenje baklje ono u Barceloni (luk i strijela). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Super Moderators
|
Bemti, kak mu je legel na šaku... ![]()
![]() |
#24 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Otvaranje je bilo predobro, samo steta sto BiH ima samo 5 takmicara na olimpijadi, stvarno steta.ha ya...[B][SIZE=2] Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 09.08.2008. u 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
malo se reklamira cura ....
![]() |
#28 |
Super Moderators
|
Nevjerovatno, naši prenose streljaštvo dok traje vaterpolo ![]()
![]() |
#29 |
Je suis Schumi
|
![]() |
#30 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
|
|