![]() |
Otvaranje olimpijskih
Evo, pokusavam gledat ovo predivno otvaranje olimpijskih... al jednostavno nemogu. Nemogu vise slusati ona dva debila koji su doslovno svaku scenu unistili sa svojim komentarima glupim.
Zapisujem sve proljeve pamtne njihove pa cu kasnije postat, poslat mail htv-u, malo ih popljucati... uzas... staviti sportske komentatore da komentiraju jedan umjetnicki dogadaj. stravicno |
Ja sam malo gledao, stvarno za svaku pohvalu. Ako neće Kinezi, tko će drugi, napraviti takvo što. Baš me zanima kolko je love otišlo na sve to, kolko struje, živaca...uh...
|
nazalost ne mogu gledat jer sam na poslu... al ono sto me odmah zgrozilo kad sma pogledao tv program... prenose utakmicu madarska-svedska rukomet zene sutra rano ujutro (doduse snimka je) al nemogu vjerovat kako onda nemogu pustit snimku hrvatska-spšanjolska muski rukomet koajs e igra u 9 ujutro (po nasem vremenu u tri ujutro... to mi nejde u glavu... a oni pustaju neku madarsku i svedsku il da s bar nesto sto ima veze sa hrvatskom pustili... :S
|
Pa, otvorenje je malo dosadno...ja gledam telku i slušam Zeppeline da ne moram njih dvojicu:)
|
:lol2: Jeste li vidjeli Mesića sa binokularom ( dalekozorom :D ) kako gleda naše sportaše :goood:.Umjesto da im maše on se zahebava :roller:.
|
gledam sad i na index.hr clanak o otvorenju i malo gledam komentare ispod... nerazlikuju se bas od omeginog misljenja... ima tko screenshot od nasih sportasa dok idu u povorci?
|
nadam se da ce biti negdje za skinuti onaj pocetni show kod otvaranja (fkors u hd-u) kako zalosno da sam na jobu di imam sve moguce za hd a nasi neprenose u hdu :(
|
Također gledam,komentatori uopće nisu loši,dapače dobri su:chears:
|
Citiraj:
gledao je one zenice sa strane sto su poskakivale cijelo vrijeme ! inace, na pocetku mi je bilo super dok nije pocela povorka. onda je postalo jaaaako dosadno ! a, komentatori su mozda mogli biti malo tisi. s usporedbom na ostale komentatore (nova ili rtl) su najbolji komentatori ! :beer: |
Citiraj:
evo par proljeva Sušec Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
a o tome kako su doslovno usrali dotijednu izvedbu sa svojim statistickim podacima, jer od njih se nije moglo ni cuti glazba ni pjevanje. otvaranje olimpijade nije nogometna utakmica da se stalno mora nesto komentirati evo kako to rade profesionalci na BBC-u (16mb clip bubnjara) http://rapidshare.com/files/13591890...mmers_2008.flv |
Citiraj:
p.s. mora da su imali uber casting za hostese, znam tipa koji je bio u Kini (Beijingu) prije kojih godinu dana i veli da ne pomaže ni škarnicl da su kineskinje grde :) |
Citiraj:
na konkurentskim televizijama je meni Mute upaljen cijelo vrijeme jer dobivam napade kad ih cujem. jos su ovi dobri, recimo. a komentar na same Olimpijske: :care: :care: :care: :care: :care: nesto nevjerovatno, gledao sam bez rijeci cijelu stvar. |
Citiraj:
I još sebe nazivaju stručnjacima za neke sportove, ahahaha :lol2: Ajde Mićo ti si stručnjak za to.:D EDIT: Evo je prva http://www.net.hr/sport/page/2008/08/09/0003006.html :goood::beer: |
olimpijske... to se uvijek pozorno prati
otvaranje mi je bilo predobro...stvarno predobro na komentatore se nisam obazirao i paljenje olimpijskog plamena...predobro stvarno predobro |
Slažem se da je otvaranje olimpijade bilo za pamćenje. Ali meni komentatori i nisu toliko smetali, valjda sam već očvrsnio kroz godine :D
Htio sam reć da sam ipak očekiva više od kineza, IMHO otvaranje u Ateni je bilo spektakularnije, pa čak i zimskih u Torinu, nikada ništa neće moć nadmašit paljenje guma Ferrarijevog bolida i urlik V10 motora:respekt: |
Kak je dobar ovaj HD koji emitiraju sa HRT-a...nemreš doć sebi kak je dobra slika:suicide:
|
Citiraj:
Zanima me dali se može di pogledat izlazak nasih sportaša na otvorenju? Jucer sam 3 sata samo to cekao, da vidim ekipu i poznanika iz plivačke repke...pocelo nevrijeme, ja malo prozore zatvorio, i taman su naši prošli, pa ih nisam uspio vidjet :( Ugl. svaka cast Kinezima |
Kinezi su si stvarno dali truda... :beer:
Cijela izvedba je po meni najbolja u povijesti Olimpijskih igara dok je za mene najbolje paljenje baklje ono u Barceloni (luk i strijela). :) |
odlicno otvaranje... a komentatori po dobrom starom obicaju...
btw, ova tekma je sad bila legendarna :D rukomet :) |
A nitko ne spominje našu prvu medalju; 10 m zračna puška - Snježana Pejčić - Bronca. Odmah u prvoj disciplini igara uopće. Gledah podjelu medalja direkt ujutro. Čestitke.
|
da, svaka cast... bas sam jucer navecer razmisljao dal ce tko od nasih koji nisu medu "favoritima" osvojit medalju!
BRAVO! |
Bemti, kak mu je legel na šaku...:eek:
|
Odvalio sam se od smijeha na ono teturanje i dizanje na noge pa opet padanje. Svaka čast Šivoliji
|
Otvaranje je bilo predobro, samo steta sto BiH ima samo 5 takmicara na olimpijadi, stvarno steta.ha ya...[B][SIZE=2]
|
Citiraj:
|
malo se reklamira cura ....
|
Dobro jeee. Nadam se da sa Ivanom bude sve u redu. Teško ćemo bez njega...
|
Nevjerovatno, naši prenose streljaštvo dok traje vaterpolo:hitthewal:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:43. |