|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]()
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Šteta casea po meni! Ne volim vrišteće boje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#4 |
Premium
|
ide ti to sa godinama. po meni si to moga i za sebe zadrzat. svaka cast
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Slazem se sa popom vise manje. kako nisam pobornik tjunirana (unakazivanja) automobila, tako sam i protiv ovog, al ako covjeka veseli neka se veseli ![]() Vidi se da je ulozeno puno truda / novaca i na tome ti svaka cast ![]() i da daj pobrisi prasinu u sobi. Imas paucine onak ko u đungli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Čitaš i komentarišeš na forumu pod "Case Modding & Water Cooling" a ne voliš to i nisi pobornik! ????????????
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
svaka čast na trudu/vremenu/novcu ali zasto pobogu takva kričava boja, mislim o ukusima se ne raspravlja... ipak svaka čast EDIT: ok, što više gledam više mi se svidja, a idu i plava i narandžasta, i treba se slagat s tastaturom i mišem. ipak mislim da bi sve ukupno ljepše izgledalo kad bi bio neki clear look sa sto manje vidljivih kablova |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
uzivo je mnogo bolje ali ni na slikama ne izgleda lose. boja kao boja... ne kazem da nije crna ok ali ako čovek radi neke promene onda ides u kontrast a s obzirom da je kombinacija orange-black u 80% modding projektima i ja sam se odlucio na istu. znam da je neobicno i mnogi zato kazu da im se ne svidja ali kad bi na lanu videli uzivo to kuciste veruj da 99% njih nebi vise tako mislili. ali ukusi su različiti. to su uv fluo boje a neko voli sivo i crno. hvala i pozz svima
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
boja je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
meni odlicno izgleda.neznam zast,al je oke... ![]() 5 za trud. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ne bih htio omalovažavati rad, ali ne čini mi se kao da je tu puno stvari modano. Pofarbao si u drugu boju (jesu li ove nepravilnosti i "greške" namjerno rađene?, kavez za hardove je isto nabrzaka pofarban) , dodao pleksi sa strane, bužir u kućište i to je to. Ili ima toga još? Mogao si iznutra slikati i napisati još neka posebna rješenja. Kombinacija boja meni izgleda ok, osobno ju ne bih izabrao, ali opet ni ne mogu reći da je loš izbor, pogotovo uzevši u obzir okolinu. Al opet kažem, ne vidim tu neko modanje kućišta?
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nevjerojatno kolko ste ljubomorni. Meni kučište za modanje izgleda odlično! E sad o ukusima se da raspravljati. Čovjek voli malo življe boje. Vi ostali ste starčeki ili jako ljubomorni, jer imate siva ili crna mrtvačka kučišta ko i ja ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Osobno volim klasicnija kucista i zato koristim starog crnog Stackera. Ali ako neko voli drugacije i zivlje, ovo je odlican mod. Bravo
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Nisam ljubitelj baš takvih žarkih boja ali mi se sviđa, da nije tak jaka boja bilo bi idealno što s etiče izgleda.....ali i ovako u mraku predobro izgleda kad plavo svjetlo osvjetljava lagano ovaj narančasti dio..... Datorec daj stavi još par slika iznutra i tak to......
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
daj da vidimo sta ima pod haubom. mogo bi i na 3dmark listu, visokooo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
@datorec kakva je to boja? slike su lose, ne vidi se jel to nekakav efekt ili jednostavno lose obojano? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
to nije obicno farbanje u par slojeva. "greska" nije greska i nije nista radjeno na brzinu te nema nikakvih buzira. (mislim da nisu toliko nejasne slike) i nema fioka za hdd vec je mreza pravljena da sakrije koliko toliko kablove jer ih ima bas (napajanje nazalost nije modularno ). radi se sa vise boja (crna , zuta i fluorescentna oranz) ne racunajuci prajmer. istim postupkom na misu osvojio sam nagradu kod Razera i dobro je prihvacen po forumima sem na ovom.ali nema veze. kome se ne svidja ima pravo na to. licno sam prezadovoljan i ponosan san na svoj rad jer ulozeno je mnogo truda i sredstava i niko drugi nije mi nista pomagao. hvala svima i pozz
![]() |
#22 |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
Boja mi je odlična kao i efekt. Mene to podsjeća na užarenu lavu. Samo ne kužim ove trake od 45 stupnjeva? Po meni bi bilo bolje bez njih. Ove plavi svjetleći bužiri su isto super. Samo bi ja išo na narančaste - za moj ukus su dvije jake boje u jednom modu too much. Svaka čast na "drugačijem" načinu farbanja. Daj malo detaljnije baci kak si farbo i ak imaš još fotki samo daj. ![]()
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
impresivan painting ![]() ja bi radije to u plavom tonu napravio ali... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovo je jedan od onih modova koje moras pohvaliti koliko god ti se to (ne) svidjalo. Paintwork mi je predobar i cijeli image lezi ovom kucistu. ![]() Sto se osvjetljenja i kablova tice, ono kaj je napisao Plastisha me malo kopka, mozda full crna unutrasnjost pa narancasti buziri. A osvjetljenje...ne znam kaj bi jos pasalo osim plave, cak i kad bi nasao narandjaste ventove, mislim da bi to bilo prenarandjasto. Da postoje ventovi koji svijetle crno... Makar je i ovako jako dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
znam da će me ovaj comment možda čak dapače koštati nekoliko kupaca, ali ljudi moji tu je modding u prvom planu!! zato je čovjek i postao slike. Da li je on moddao CM Stackera ili Lian Li ili Delux dru ku(r)ćište nema nikakve veze sa ovim što on Vama želi pokazati. Kod moddanja morate UVIJEK imati na umu 2 stvari. 1. ne raspravlja se o ukusima, samo o tehnici modddanja 2. me gledate koliko netko para drobi na modding, jer sam modding ruku na srce nema nikakvog smisla osim da se sviđa vlasniku jer će ga on jedini uz svoje frendove gledati na stolu/ispod stola... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
slažem se, ali je neizbježno da se komentira ukus kad je čovjek postao samo gotovo kućište. Ne možemo raspravljati o tehnici kad je ne vidimo....
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
@plastisha: IMHO plavo najbolje, bolje da se odaberu komplementarne boje ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|