![]() |
Iptv u internet
Potražio sam po forumu i nigdje nisam uspio naci temu koja je slična ovoj.
Imam ZyXEL bežicni ruter koji na sebi ima 2 ulaza za internet i dva za max-tv (iptv). I sad mene zanima pošto nemam mxtv bili se nekako moglo promijeniti da ti ulazi za max-tv rade za internet i bili se to trebalo promijeniti softwerski ili hardwerski. Hvala! :chears: |
koliko ja znam situacija je ovakva sa d-link-ovim modemom-routerom
sa službenih stranica se skine new softvere i to radi nisam siguran dali će to biti dovoljno i za tvoj |
Moze li mi neko da ti linl za taj d-linkov software jer se ja nemogu snaci na njihovoj stranici. i na koji comp moram instairati taj software.
p.s. to nije za mene nego za prijatelja koji ima d-link. On koristi na d-linku 2 compa i ps3 |
Citiraj:
SVE o ADSL - u Uputstva i linkovi Za D-Link - ove uređaje postoji i jednostavno rješenje, a to je da kroz postavke QoS - a postavi isti PVC za LAN3 i LAN4 kakav je već postavljen za LAN1 i LAN2. Naravno, slijedi save + reboot. Ovom procedurom si "oslobodio" rezervirane LAN3 i LAN4 tj. dodjelio im normal net funkciju. |
evo ti link za zyxel
http://www.zyxel.com/web/support_dow...20050831095441 |
Ma necu ipak t nista dirati da nesto ne zahebem jer neznam nista s tim niti kako promijeniti ono što si napiso.
|
Citiraj:
Hvala!! |
Citiraj:
2. klik na Advanced i onda u okomotom izborniku lijevo na QoS 3. dobijes nesto ovakvo: http://content.imagesocket.com/thumbs/dlink1caa.jpg Portovi 3 & 4 su tv, promijeni im postavke tako da budu identicne kao 1 & 2. 4. klik na Tools -> System -> Save and reboot |
Citiraj:
Citiraj:
Uglavnom, za zyxela treba skinut originalni firmware od proizvođača i flashirati gore, druge solucije nema. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Treba nekad i malo pomnije pročitati :fiju: |
Hvala svima na pomoci radi savršeno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:47. |