|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
The Real Hustle - The Wi-Fi Scam
ovak surfam ja malo netom, i gledam filmice na youtube kad naletim na ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=fv_CKU_wtPo sad ono kaj mi nije jasno je lik kupuje stvari prek tuđe kreditne karice prek neta e sad kak on dobije te stvari??? jel on ode po njih??? ak ode zar ga ne traze osobnu ili neki dokument ili nesto da dokaze da je to on "pravi kupac" prije nego mu isporuče robu??? ak mu dostave robu isto kaj ga ne traze neke isprave da dokaze da je to on??? i ako mu dostave te stvari kaj on onda da svoju adresu i kad vlasnik kartice otkrije da je opljackan i prijavi to kaj nebi onda firma od koje je taj lik kupio nesto trebala imati njegovu adresu i uloviti ga???
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A zasto to tebe toliko zanima? Nisam link otvarao ali vidim da si se uzbudio. (????)
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a problema sredit si osobnu, vozacku ili neku takvu ispravu. ako već dereš ljude za velike novce, onda to nije nikakav problem ![]() a šta se tiče primanja robe, stavi se adresa pošte, i dođe se tamo pokupit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() PS: eto zar je bilo tolko teško normalno odgovorit na pitanje poput Renesisa??? a ne ovi gore te odmah ismijavaju.... i onda se još smiju kad nešto ne znas a kad pitas onda rade za***anciju od pitanja... i ja nisam nikada nigdje ni u jednom postu rekao da sam ja hacker a kaj se tice mog siga kome smeta ne mora ga komentirat.... i ja sam vidio PUNO smjesnih i meni glupih sigova pa ne radim za***anciju na neciji racun....
![]() |
![]() |
#9 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Sto bi u susjednoj nam Srbiji reki 'aker ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas