|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
ATI to launch X800 PRO on 4th of May
GPU bi trebao delati na 25MHz višem taktu nego kaj je bilo predviđeno prvobitnim specifikacijama, 475MHz a ne 450, memorija na 450/900. 12 pajpi,180 milja tranzića. Ono kaj svi očekuju je model sa 16 pajpi, a o izlasku tog modela se još špekulira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
sam da bude nešto opako............... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nadam se da će biti bar kao i ova NVIDIA 6800 jer stvarno nebih volio da se Nvidia toliko odmakne . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Pa onaj model sa 16 pajpi bi trebao biti poprilično jak ![]() A i ovaj slabiji model ima 50% više pajpi od 9800 serije, i to bi se trebalo fino osjetiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Napravit par tweakova na chipu i proizvesti novi - u par tjedana - ROTFLMAO Opet s druge strane - vjerojatno su odredili datum prije, samo ga nisu objavili. Sve organizirali sa partnerima i zakupili prostore, riješili catering, uzeli prezenzacijske sale, nabavili par faca iz gaming worlda da održe prezentaciju ... itd. Tako da određivanje datuma predstavljanja i nije tako mali posao i zna se unaprijed - jako dugo, samo je pitanje dali žele objaviti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Hmm , stvarno će biti izazov stići ovih i preko 12000 3DMarksa 2003 jer znamo koliko je trebalo proći u 2001SE dok su GF4Ti počele stizati do 12000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
Pa imao je ATI nekaj u rukavu kad su brže-bolje objavili da će nova grafa imati ipak 16 pajpi ![]() Najvjerovatnije su imali već sve gotovo ali nisu ziher imali zacrtano da budu morali tak brzo istrčati sa tim... Poznajući ATI-jevu politiku, ko bog su htjeli prvo rasprodati stare zalihe a grafu sa 16 pajpi predstaviti malo kasnije. Pričalo se da je ATI napravio kompletan posao sa novim GPU-om dosta prije NVidie, takva brza promjena spike sa pajpama u najačem modelu govori u prilog tomu. Ne možeš ti napraviti model sa 16 pajpi za mjesec dana tek tak. Eh...sad...da ih je NVidia ipak malo iznenadila-rekao bih da je. Inače-prvobitni datum predstavljnja nove grafe je trebao biti 26 travnja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Kako bilo da bilo nadam se da ćemo po nekoj pristojnoj cijeni(200€ max) uskoro imati nešto osjetno bolje od mog Ati Radeona 9500 non pro, koji uparen sa AMD bartonom 3200+ i 512mb rama pomalo zapinje i na medium postavkama u Far Cry a na High i u UT2004. Što me počelo rastuživati! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pa koliko RAMa imas na kartici ak imas 64MB onda me to i ne cudi prevec jer je 9500 sa 64 MB jako obrezana kartica.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Da ima samo 64 , ali dobro se overclocka i radi preko 12000 3D2001 i preko 3000 u 2003 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ne treba se žuriti-kad izbaci ATI nove grafe i kad vidiš kakve su cijene onda budeš pametniji. Eventualno ako imaš dobru ponudu prodaj, pikni neku za 50-100 kuna i pričekaj nove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
MA ISTINA JE ŽIVA , OVO MI JE PRVA GRAFULJA KOJU IMAM DUŽE OD GODINU, a opet kad uzmemo da za jednu grafulju dobiješ cijeli PS2 onda stvarno netreba srljat , a inače sve ja to i utopim dok još nešto vrijedi da ne izgubim nikad više od 50%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
ispalit cu... stvarno ne znam zasto se svi toliko veselimo novim modelima kad to samo znaci da ce nase graficke spushit uskoro.... : giljotin
![]() |
#15 |
Premium
|
Pa to se i ja dugo već pitam? Npr. uzmeš PS2 i onda si 4-5 godina miran uzmeš radeona 9800pro/xt najviše godinu a košta više od bilo koje konzole . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ma meni bed kad pomislim da će doć neke opake kartice!!! ![]() da bar imaju neke greške pa da ne moram mislit od kud ću nabavit pare da kupim novu!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
Koliko sam ja čuo-opet će biti onih fora sa SE modelima i otključavanjem dodatnih pajpi...pa kak se kom zalomi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
meni se cini da ce "ex-Jelcova" u mirovinu uskoro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Ima što novo oko izlazka Radeona? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
![]() ![]() ![]()
CORE 2 QUAD 6600zasad Mbo Gigabyte 965- DS4 RAM 2*1GB Mb 800 DDR2 OCZ.gold Gigabyte 9800 GT 512MB,LCD 20 WS 16X10 205BW SAMSUNG HDD WD RAPTOR 150GB 10 000rpm,500Gb Seagate SATAII,320 GB SEAGATE SATA 2,PIONER BLACK 111 16X |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
buduci da mi je 4.5. rodendan i da sam poklonik ATi-a, bilo bi ok da mi pokloni jednu x800, se slazete ![]() btw. di ih mogu kontaktirat i onako usput im to spomenut ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bipe. 25.04.2004. u 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Sannin
|
The solutions will enable different number of rendering pipelines: 12, 16, 16, 8 and will function at different clock-speeds that are still to be decided. Higher-end graphics cards, such as RADEON X800PRO, X800XT and X880XT will have 256 or 512MB of GDDR3 memory functioning at clock-speed in the range of 1000MHz. alate ... dogodit ce mi se opet ono sto mrzin iz dna duse i vec mi se bilo dogodilo.... sama graficka ce bit jaca 2 puta nego mi cili kompic... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Sannin
|
P4 eXTREME... ![]() btw. tor ajde upoznaj se sa najnovijim clanom torr - om : lol2 :
![]() |
#27 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() barem 19 inčni LCD ili pak 22 inčni CRT ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||