|
![]() |
#1 | ||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|
PPP konfiguracija RedHat/USRobotics
Možda je malo off-topic, ali nadam se da ima netko ko zna ponešto o ovome: Instalirao sam RedHat9 distribuciju i zapeo na podizanju mreže, odnosno nikako da se spojim na internet!!! ![]() Imam USR externi modem koji nema problema sa linuxom, koristio sam Kppp program za uspostavu mreže, pod postavkama sam isključio "wait for dialtone", postavke mreže su na script based. Problem je sljedeći: kppp detektira modem i pošalje mu string za biranje broja, sve je ok dok ne završi sa onim "bee-drrr-drrr" djelom, i onda se pojavi šum koji potraje kojih 20-tak sekundi i onda se diskonekta i javi grešku "no carrier"!? Jeli itko imao ovakvih problema, ili još bolje, može li tko totalnom linux početniku objasniti ko da imam 6 godina korak po korak, KAKO da se spojim na net ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Poštovani, Žao nam je, ali mi ovdje ne držimo support za Linux i ine. Samo za (legalne) Windows desktop operativne sustave... Uuppsssss! Krivi forum... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
što ćeš... po meni-slabi su to kompjuteraši koji ne znaju s linuxom, tj UNIX based OS-evima raditi...ako trebaš oko toga pomoć-nećeš je naći ovdje-to sam se uvjerio.ja radim s linuxom, i mislim da svaki pravi računalac mora znati barem raditi osnovno na linuxu...bsd-u itd. inače, nemam taj problem(iako sam radio s redhatom), pa ti, niti kao linuxaš ne mogu pomoći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: PPP konfiguracija RedHat/USRobotics
Citiraj:
U vecini slucajeva log je poprilicno informativan pa je moguce da ces sam skuziti u cemu si fulao.
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Daj mi molim te rerastumači tvoju izjavu da su legalni samo windoze!? a ne linux i ini!?!?!?!? Po čemu su to MS Windows bazirani sustavi legalniji od lunux,unix, osx ili neki drugih sistema:confused: Usput i vezano uz temu: admin, zašto PCEkspert nema u forumu područje koje pokriva linux ili neki drugi OS i probleme vezane uz takvu tematiku, što to ne spada pod područje pceksperta? p.s. što nije cijela ova stranica i postavljena na nekom od linux baziranih strojeva!?
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Elvenov posao je usko vezan uz Billy Boya pa je jadan pod tolikim pritiskom i ispiranjem mozga zaboravio na cijem je forumu ![]() PCE je hardverski forum ciji softver dio sluzi za softversko rjesavanje hardverskih problema ![]() Legalni dio se odnosi na legalni windowsi i windowsi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|