|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Collin McRae 2-best times
Ima li zainteresiranih za igranje Collina pa da postamo rezultate? ili ste se prebacili na 4,ako je tako nema mi druge nego ju nabaviti... Onda cemo postati rezultate?
|
|
|
#2 |
|
Premium
|
Prebacili smo se mi već i na 3, pa sad sa 3 na 4. Tek imam demo za dan dva bi trebo nabavit cijelu. ![]()
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Tlacitelj i neznalica
|
Ma ja nisam htjeo 3 jer sam cuo da i nije nesto,nista onda cu i ja nabaviti 4 pa cemo vidjeti kada se malo izvjezbamo... Kakav je demo ti se cini igra ok ili? Volim da je sta realnije,znaci jedan sudar od 120 kn/h i gotovo....
|
|
|
#5 |
|
Tlacitelj i neznalica
|
Pa to ti je 120 kuna na jedan sat....znaci u pola sata 60 kuna...u 15 minuta 30 kuna.....MA NIJE TI TO NEKA VELIKA BRZINA! ![]()
|
|
|
#8 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
rezultati od dvojke mi više nisu pri ruci , ali Italija mi je bio najdraži reli. Zlato osvojeno sa 1min+ prednosti, od drugog. Manual shifting i naravno auto podešen do jaja.Trojka je bila jedino za glupiranja(paljenje guma, vožnja po felgama, vožnja bez felgi ), zvuk motora je bio teška katastrofa, ponašanje auta isto tako. Četvorka je dosta bolja(čak može i zakuhat auto ), samo u demou vidim da ima isto šugav setup, nadam se da će to popravit. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
recite kolke su vam u dvojci prednosti bile po relijima na expertu?
|
|
|
#10 |
|
Tlacitelj i neznalica
|
Evo sada cu brzinski odvoziti neku stazu pa poslije postamrezultate pa ako netko ima volje....samo moram naci sifre da otkljucam staze jer sa igru tek instalirao na novo...Expert? nemam pojma
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#12 |
|
Tlacitelj i neznalica
|
Evo za pocetak ovo,pa ako netko ima viska vremena dok ne nabavimo cetvorku... Francuska prva staza- Subaru impreza- AT- 2:33:07 BTW kada u igri stisnem tipku Print screen kamo ode ta slika.U starim Win je to islo u clipboard ,a sada di da ju nadem? da ne bude varanja...
|
|
|
#14 | |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ima netko Colina 4, da mi posudi, pa da vidim kako igra izgleda, ili bar demo... I je li zahtjevnija hardverski od 3-jke? jer meni 3-jka na 1024x768 ful detalji baš i ne ide najglađe... na gf4ti4200.. Athlon 2000+ istina, nisam probao na Bartonu.... trebam je ponovno instalirati... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
Francuska prva staza- Mitsubishi Lancer- MT- 2:28:39
|
|
|
#19 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja sam u Frsncuskoj, prva staza, u svoje vrijeme, dok sam igrao, uspio napravit 2:20:.. jednom, a inače bez problema 2:23 ali sam zato valjda tu istu stazu odvezao 1000 puta.... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|