|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Spržit procesor
Evo na frendovom kompu se dogodilo da ga je ubio, on stavio novi procesor i coler amd 2000 xp i spire Whisper Rock IV Komp radio ok 20 min i posle šta ga je ugasio nije se više upalio, sad promjenili procesor i ispada da je skuren Dali je to moguće da je tehnička greška ili je on zajebo? Ima svrhe ic provat na garanciju srat?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
ne samo da se TREBA iskoristiti garanciju već ju MORA ![]() nego jel frend ziher točno stavio cooler i jel upotrijebio termalnu pastu (ako da u kojoj količini) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nije stavljo pastu jer je bila original ona zvaka na novom cooleru DA dobro je bio stavio cooler to sigurno MA komp je radio 5 ili 10 min ok, onda išo stavit još 128 rama šta je zaboravio i komp se više nije dao upalit dok nismo stavili drugi procesor |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
inace se ta zvaka skida sa coolera cim ga se izvadi, i stavi se normalna pasta. no ipak, nebi to smio biti razlog da proc pregori
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
statički elektricitet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ali radio je 10 min bez problem i onda crko |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ma sve je bilo ok složeno, Jedino ako sam ga zgnječio ( ali onda mislim da se ne bi ni upalio), ma strah me da me sad ne otkantaju i reču da ne daju novi procesor na garanciu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
što se tiče "thermal pad"-a na cooleru to se MORA skinut jer kako je isus rekao ima thermalnu provodljivost kaugume ![]() imaš negdje topic pod nazivom "Thermalne paste" tam ti piše sve kaj trebaš znati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Pročito sam ono za žvaku Pustio ju je jer je kupio cooler za 3200+ a stavio na 2000xp koji nije mislio clockat pa mu je i žvaka trebal bit ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Lijepo zemi AS 3 ili 5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
jesi 100% siguran da je crko proc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
A 99% je jer kad sam stavio svog durona 950 komp se iz prve upalio i radi bez beda P a tako da je moro bit proc ili matična ne može radit sa njim iako bi morala Jedino ako ne treba dignut voltažu jer sam negdje na netu čito da treba dignut voltažu ako se ide preko 2100xp a to ne znam napravit a i komp je radio 10 minuta ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Žvak nije dobra jer kao što se reklo to je smeće kjoe se samo zalojepi za proc i služi za to da se proc više grije.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|