|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Gigabyte P35C-DS3R stand by i hibernate ne rade
Dakle, maticna je rev 2.0 i najzadnji bio stavljeni.... Kad stavim komp u standby ugasi se sve.. samo ga dolje mogu upaliti i kad dole stisnem, dobim crni ekran... a kod hibernate-a ide resume hibernation i dok odvrti dobim opet crni ekran HELP!! Jel imal ko slicnih problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj updateati sve drivere i ištekaj sve uređaje koje možeš jer se očito nešto od hardvera ne može pokrenuti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
1. ne mogu, 2. pa S3 u biti ugasi sve 'sto cujes i vidis da inace radi', samo ram ostane pod naponom sa ucitanim podacima S1 je standby di su neke stvari pod naponom, vrte ventovi i slicno
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
imao sam isti problem na intelici sa 945 čipsetom. nikada nisam rijesio. Jednostavno se monitor nece upaliti. Izludio skoro. I kolko znam dosta ljudi ima taj problem. Iskreno odustani od toga, jer ocito je da nesto se nece pokrenut nazad. Ak ti tolko znaci napravi sto ti je domy rekao, al imho odustani jer ces se samo nazivcirat, a ta standby opcije meni osobno i neznaci tolko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
dakle.. prebacio sam na S1 u biosu...sad kod stand by se ne gasi sve... al opet dok ga "probudim" misem ili tipkovnicom, nikud dalje od crnog ekrana.. i dalje se isto desava kod budenja iz hibernacije... update : probal sam maknuti tv karticu spojenu na pci-e nazalost nist se nije promijenilo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Kapica. 02.01.2008. u 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Ima li kakvih novosti u svezi Stand-by moda i ploče P35C-DSR3? Ja imam sličnu konfiguraciju i ni meni ne radi, odnosno crni ekran nakon resume-a. Godinama sam koristio ovu opciju na staroj confi bez greške. Kako vidim i ti imaš HD3870 nožda je problem s ATI driverima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Kod mene je bila ista situacija kada sam stavio Catalyst 7.12, kada sam vratio 7.11 sve u redu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Thx. Probat ćemo onda s 7.11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Pokušao s 7.11 i radi, još moram vidjeti radi li nakon dužeg prekida. Hvala na pomoći |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|