![]() |
Gigabyte P35C-DS3R stand by i hibernate ne rade
Dakle, maticna je rev 2.0 i najzadnji bio stavljeni....
Kad stavim komp u standby ugasi se sve.. samo ga dolje mogu upaliti i kad dole stisnem, dobim crni ekran... a kod hibernate-a ide resume hibernation i dok odvrti dobim opet crni ekran HELP!! Jel imal ko slicnih problema? |
Probaj updateati sve drivere i ištekaj sve uređaje koje možeš jer se očito nešto od hardvera ne može pokrenuti.
|
mogu kakve veze imati 2 stvari?
1. 2 diska u raidu? 2. zasto se pri stand by komp totalno ugasi? to nebi trebalo tak biti? |
1. ne mogu,
2. pa S3 u biti ugasi sve 'sto cujes i vidis da inace radi', samo ram ostane pod naponom sa ucitanim podacima S1 je standby di su neke stvari pod naponom, vrte ventovi i slicno |
imao sam isti problem na intelici sa 945 čipsetom. nikada nisam rijesio. Jednostavno se monitor nece upaliti. Izludio skoro.
I kolko znam dosta ljudi ima taj problem. Iskreno odustani od toga, jer ocito je da nesto se nece pokrenut nazad. Ak ti tolko znaci napravi sto ti je domy rekao, al imho odustani jer ces se samo nazivcirat, a ta standby opcije meni osobno i neznaci tolko... |
dakle..
prebacio sam na S1 u biosu...sad kod stand by se ne gasi sve... al opet dok ga "probudim" misem ili tipkovnicom, nikud dalje od crnog ekrana.. i dalje se isto desava kod budenja iz hibernacije... update : probal sam maknuti tv karticu spojenu na pci-e nazalost nist se nije promijenilo :stoopid: |
Ima li kakvih novosti u svezi Stand-by moda i ploče P35C-DSR3?
Ja imam sličnu konfiguraciju i ni meni ne radi, odnosno crni ekran nakon resume-a. Godinama sam koristio ovu opciju na staroj confi bez greške. Kako vidim i ti imaš HD3870 nožda je problem s ATI driverima. |
Citiraj:
|
Thx.
Probat ćemo onda s 7.11. |
Pokušao s 7.11 i radi, još moram vidjeti radi li nakon dužeg prekida.
Hvala na pomoći |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11. |