|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
d-link 584t
evo imam problem, nemogu pristupiti routeru, do prije par dana kad je bio je t-com tehničar da mi postavo max tv sve radilo ok al sad neče zato vas molim za jedan help.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Restartirao si router?Daj malo vise informacija... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
e problem je u tome kaj ja baš ne kužim najbolje te mreže pa mi moraš to malo podrobnije objasniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa imas zada na routeru mali botunic za resetirat router,moras ga gurnit s nekom cackalicom ili olovkom i zadrzi 10 sec. i pusti da se stabilizira i provaj onda uci u konfigurator..Znaci IE>Internet explorer ili mozilla firefox upisi 192.168.1.1 i kad te upita za name i pass name ti je admin a pass>0000>cetiri nule.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
reset bi trebao biti kao neka zadnja opcija ako ne uspijes otvorit web-konfig od routera jel ti radi Internet? ako ne radi, prvo pingaj router pa cemo dalje znaci stisnes start, ides na run, ukucas cmd, ukucas: ping 192.168.1.1 i pogledaj pod ping statistics sta kaze kolko received packets
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja imam problema sa konfiguracijom ovog modema/router-a.Do sada sam koristio Siemsens C-010-I,no pošto sam uzeo MaxTv na probu morao sam uzeti i novi modem.Modem bi mi trebao biti spojen na Buffalo wireless router na koji su spojena dva kompa.E sada,one opcije u wizard-u me zbunjuju,koju trebam odabrati da bi modem radio u route modu(PPPoE/PPPoA,Dynamic IP Address,Static IP Address,Bridge Mode)?Probao sam ovu prvu opciju ali i dalje se ne mogu spojiti na internet.Na oba kompa su postavljene fixne ip adrese. Pa ako mi netko može to pojasniti? Hvala! Pozdrav! Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje_24. 09.01.2008. u 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
ma tebi treba bridge mode na tom D-Linku Buffalo ti je router i on ce odrađivat taj dio posla
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|