![]() |
d-link 584t
evo imam problem, nemogu pristupiti routeru, do prije par dana kad je bio je t-com tehničar da mi postavo max tv sve radilo ok al sad neče zato vas molim za jedan help....
|
Restartirao si router?Daj malo vise informacija... ;)
|
e problem je u tome kaj ja baš ne kužim najbolje te mreže pa mi moraš to malo podrobnije objasniti.
|
Pa imas zada na routeru mali botunic za resetirat router,moras ga gurnit s nekom cackalicom ili olovkom i zadrzi 10 sec. i pusti da se stabilizira i provaj onda uci u konfigurator..Znaci IE>Internet explorer ili mozilla firefox upisi 192.168.1.1 i kad te upita za name i pass name ti je admin a pass>0000>cetiri nule.. ;)
|
reset bi trebao biti kao neka zadnja opcija ako ne uspijes otvorit web-konfig od routera
jel ti radi Internet? ako ne radi, prvo pingaj router pa cemo dalje znaci stisnes start, ides na run, ukucas cmd, ukucas: ping 192.168.1.1 i pogledaj pod ping statistics sta kaze kolko received packets |
Citiraj:
|
Ključan detalj:
Citiraj:
|
Ja imam problema sa konfiguracijom ovog modema/router-a.Do sada sam koristio Siemsens C-010-I,no pošto sam uzeo MaxTv na probu morao sam uzeti i novi modem.Modem bi mi trebao biti spojen na Buffalo wireless router na koji su spojena dva kompa.E sada,one opcije u wizard-u me zbunjuju,koju trebam odabrati da bi modem radio u route modu(PPPoE/PPPoA,Dynamic IP Address,Static IP Address,Bridge Mode)?Probao sam ovu prvu opciju ali i dalje se ne mogu spojiti na internet.Na oba kompa su postavljene fixne ip adrese.
Pa ako mi netko može to pojasniti? Hvala! Pozdrav! |
ma tebi treba bridge mode na tom D-Linku
Buffalo ti je router i on ce odrađivat taj dio posla |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:07. |