|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
d-link 584t i otvaranje porta
Imam gore navedeni router i sa njim bez problema imam adsl i još sam povezao ga sa sat. receiverom i sa njim isto idem na net.E sad, otvorio sam korisnički račun na DnyDNS-u i sad bih na routeru trebao otvorit portove a to nikako da skužim kak.Bio sam na onoj stranici portforwading.com ali nejde mi i gotovo.Pa kaj je to tak komplicirano |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
I meni bi trebalo isto, u bit cometu mi kaze da moram otvoriti listening port??? Nije bas moje podrucje pa moze pomoc, takodjer mi e mule nece radi, isto radi portova.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
pa za sto zelis otvoriti portove? svaka aplikacija ima drugacije, a u nekima cak mozes staviti sam svoj port da koristi (utorrent npr) odes na port forward.com nadjes common ports nadjes npr za sta zelis portove forwardati, recimo da je to the lord of the rings, battle for middle earth 2, njega nađeš na popisu i onda ce te site pitati za ruter. CTRL + F, upiši taj ruter koji imaš (584t) i naći će ti ga. Naravno mozes i skrolat pa nać.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
kod d-linka cesto nece radit portforwarding ako je ukljucen DHCP... dakle, stavite statičke IP adrese na kompove/dreamboxove/stavecimatespojeno i iskljucite DHCP i trebalo bi profunkcionirat
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Kako da znam onda koji mi je broj od porta otvoren jel mi je to bitno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
pa nakon sto napravis ovo sto sam naveo u prethodnom postu, otvori port koji ti treba na d-linku...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
A kako se otvara port za pojedinu aplikaciju imas ovdje: http://portforward.com/english/route...-584Tindex.htm
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ubit će me ovaj d-link i otvaranje porta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas