![]() |
d-link 584t i otvaranje porta
Imam gore navedeni router i sa njim bez problema imam adsl i još sam povezao ga sa sat. receiverom i sa njim isto idem na net.E sad, otvorio sam korisnički račun na DnyDNS-u i sad bih na routeru trebao otvorit portove a to nikako da skužim kak.Bio sam na onoj stranici portforwading.com ali nejde mi i gotovo.Pa kaj je to tak komplicirano
|
I meni bi trebalo isto, u bit cometu mi kaze da moram otvoriti listening port???
Nije bas moje podrucje pa moze pomoc, takodjer mi e mule nece radi, isto radi portova.... |
pa za sto zelis otvoriti portove?
svaka aplikacija ima drugacije, a u nekima cak mozes staviti sam svoj port da koristi (utorrent npr) odes na port forward.com nadjes common ports nadjes npr za sta zelis portove forwardati, recimo da je to the lord of the rings, battle for middle earth 2, njega nađeš na popisu i onda ce te site pitati za ruter. CTRL + F, upiši taj ruter koji imaš (584t) i naći će ti ga. Naravno mozes i skrolat pa nać.. |
kod d-linka cesto nece radit portforwarding ako je ukljucen DHCP...
dakle, stavite statičke IP adrese na kompove/dreamboxove/stavecimatespojeno i iskljucite DHCP i trebalo bi profunkcionirat |
Kako da znam onda koji mi je broj od porta otvoren jel mi je to bitno
|
pa nakon sto napravis ovo sto sam naveo u prethodnom postu, otvori port koji ti treba na d-linku...
|
A kako se otvara port za pojedinu aplikaciju imas ovdje:
http://portforward.com/english/route...-584Tindex.htm |
znaci portove treba forwardati samo ako se igra na netu recimo? Za LAN netreba?
|
Ubit će me ovaj d-link i otvaranje porta.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:53. |