|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Intel 440LX chipset i 80Gb HDD
Mali Ivica pokusao spojiti ovu kombinaciju, ali maksimalno sto je uspio je da vidi 32Gb. Ima li rijesenja za ovakav problem? Da li su tada u vrijeme 440LX chipseta postojali updatei BIOSa ili maxtor ima rijesenje za ovakav problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Probaj sa MaxBlast programom ima ga na stranicama od maxtora ili postoji neki program od WD(radi i sa drugim diskovima) a zove se EZ-drive
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jesi probao kod formatiranja disk podijelit na 3 particije. 32+32+ostatak. Tak bi ti ih trebao vidjet cijeli disk. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ta fora sa 3 particije bi ti trebala raditi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam tak radil na starom kompu koji prepoznaje disk od 8 GB, a ja sam imao 20 GB. I radilo je |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ne znam za LX,ali se na BX-icama samo zamijeni bios i tjeraš šta ti srce poželi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Moje iskustvo sa LX-icom i 80GB Barakudom: Kad instaliraš OS na jedan disk (s tim da OS kuži NTFS) a 80GB ti je priključen kao Slave ili Master na drugom kanalu - radi bez problema. Čitao podatke sa 2 particije. Ako te muči što ga u BIOSu ne prepoznaje kao 80GB nema nikakvog problema, samo ga pusti u OS. Pretpostavljam da bi i sama instalacija prošla ako prvu razbiješ ispod onog famoznog 1024 sektora... A ako ti je patricija FAT32 ... to neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
To će ti riješit ez-drive,pokreneš ga(naravno iz dos-a).On se integrira u mbr(master boot record) i on ti podjeli disk na particije veličine 2gb ![]() Je puno zaje...... ali isplati se,tako sam ja riješio porblem kad sam imao P100 i disk od 20Gb,a prepoznavao mi je samo 8Gb.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|