|
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Pašeju svi. Imaš externih i umutarnjih , govori se da su extgerni bolji , samo onda ti zemeju jedno USB mesto ![]() Ja osobno imam Tekcom ( unutarnji) , i nemam zamjerka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ciljam više na unutrašnji jer su upola jeftiniji....a i nigdje nisam našao eksterne asusove modele,a od mase ljudi čujem pohvale što se tiče asusa. samo me zanima dali netko zna razliku između modela ASUS P-IN100-ST-D2 i ASUS P-IN100-ST-D ??? jer na njihovoj stranici nema nikakvih navedenih razlika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Inače kad več koristite pojam eksternih uređaja, onda bi bio i red da se kaže i interni uređaj, u ovom slučaju interni modem. A ako ste zapeli za pojam unutarnji onda bi bio red da sukladno tome koristite pojam vanjski. Tj. interni i eksterni ili unutarnji i vanjski, a ne sve moguće njihove kombinacije. To pogotovo vrijedi za tebe Ice, da nemaš tastaturu, ne znaš se ni potpisati (što se vidi iz tvog načina pisanja). ![]() Nemojte zamjeriti, dosadno mi je i bezveze lupam "glupe" primjedbe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Tom ti si spamer i bum te prijavil adminu!!!! ![]() ![]() ![]() a ja bujdem pišo po svojom kejbordu na som komjuterju kak ošem i daj ajsu da piša kak ože ion ![]() i sam de žneš da se kaje unutrašnji i eksterierni uredjaj a onak kak si si ti zamishljo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
a sta po tebi snnopy nema modualcija pri prijenosu signala ISDN mrezom ili bilo kojom drugom mrezom osim telefonskom
![]() |
![]() |
#9 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ja pišem kak ja oču , glavno da je čovek razmel kaj sam ja rekel , a dal na kuča ili č ili ć mene je baš briga , isto kak i za sve ostale gramatičke zakone i gluposti i sve kaj je vezano uz jezik. ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
MODEM pretvara analogni signal u digitalni i obratno. ISDN adapter nema potrebe za time. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ljudi hvala na pomoći ali odustaje se od isdna....jednostavno se ne isplati sad uzimati jer sam tek sad saznao da uz 488KN trebam mjesečno plačati pretplatu za ISDN (lopov gamadska ![]() ![]() UFFFF jednostavno ču pričekati da adsl dođe u selo moje malo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
modem modulira i demodulira sto znaci da iz jednog seta signala pretvara u drugi bez obzira na to da li se radi o digitalnim ili analognim signalima imas cetiri razlicite modulacije: fekvencijsku, amplitudnu, faznu i diferencijalnu i sa pojmom analogno/digitalno ima veze samo po tome sto se sve to moze odnosit na signale ukratko ovako:recimo da ti je u tvom racunalu nula predstavljena signalom 1V, a jedinica signalom 2V. Brojevi nisu bitni pa bubam napamet buduci da su ti naponi premali za prijenos signala na vece udaljenosti treba ih pretvorit u vece (npr 0=5V, 1=10V). ISDN adapter taj posa obavlja na jednoj strani, a na drugoj signale vraca u originalni oblik, sto znaci da modulira/demodulira, tj. da je modem. moze se tu jos komplicirat sa vrstama modulacija, njihovim kombinacijama, razinama itd. ali to sada ovdje nije bitno
![]() |
![]() |
#14 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
znam da zvuči kao patka ali ja vjerujem u to jer HT posjeduje takav kapital ( ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Pazi izjavu SLUŽBENU - flat rate pristup je financijski neisplativ ![]() Hvala Bogu da recimo Albanija ima love pa baca telekom novce na flatrate i gubi na tome ![]() Ma LoL - glupo za slušati ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
e Paske od ti ljepo na stranicu od Ht-a i pogledaj im javna financijska izvješča...godišnji profit (ili čista para) 1.5 milijardi kuna...ili ti 4 milijončeka dnevno....treba s tim preživit....ak nam daju flatrate još če morati i crni kruh u redu čekati ![]() ![]() a da se mi ljudi skupimo i dignemo tužbu protiv ht-a za monopol??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |