![]() |
ISDN modemi
koji izabrati???postoje li neke bitne razlike ili su svi manje više isti? da li svaki paše na terminal koji se dobije od ht-a???
|
Pašeju svi.
Imaš externih i umutarnjih , govori se da su extgerni bolji , samo onda ti zemeju jedno USB mesto :rolleyes: Ja osobno imam Tekcom ( unutarnji) , i nemam zamjerka:cool: |
ciljam više na unutrašnji jer su upola jeftiniji....a i nigdje nisam našao eksterne asusove modele,a od mase ljudi čujem pohvale što se tiče asusa.
samo me zanima dali netko zna razliku između modela ASUS P-IN100-ST-D2 i ASUS P-IN100-ST-D ??? jer na njihovoj stranici nema nikakvih navedenih razlika. |
Inače kad več koristite pojam eksternih uređaja, onda bi bio i red
da se kaže i interni uređaj, u ovom slučaju interni modem. A ako ste zapeli za pojam unutarnji onda bi bio red da sukladno tome koristite pojam vanjski. Tj. interni i eksterni ili unutarnji i vanjski, a ne sve moguće njihove kombinacije. To pogotovo vrijedi za tebe Ice, da nemaš tastaturu, ne znaš se ni potpisati (što se vidi iz tvog načina pisanja). :D Nemojte zamjeriti, dosadno mi je i bezveze lupam "glupe" primjedbe. :smoke: |
Tom ti si spamer i bum te prijavil adminu!!!!:D :D :D
a ja bujdem pišo po svojom kejbordu na som komjuterju kak ošem i daj ajsu da piša kak ože ion :beer: i sam de žneš da se kaje unutrašnji i eksterierni uredjaj a onak kak si si ti zamishljo :gringo: |
Citiraj:
|
:beer: :clap: :beer:
|
Citiraj:
a sta po tebi snnopy nema modualcija pri prijenosu signala ISDN mrezom ili bilo kojom drugom mrezom osim telefonskom |
Citiraj:
Ja pišem kak ja oču , glavno da je čovek razmel kaj sam ja rekel , a dal na kuča ili č ili ć mene je baš briga , isto kak i za sve ostale gramatičke zakone i gluposti i sve kaj je vezano uz jezik.:smoke: |
Citiraj:
MODEM pretvara analogni signal u digitalni i obratno. ISDN adapter nema potrebe za time. |
ljudi hvala na pomoći ali odustaje se od isdna....jednostavno se ne isplati sad uzimati jer sam tek sad saznao da uz 488KN trebam mjesečno plačati pretplatu za ISDN (lopov gamadska :rambo: HT :fuming: ) pa + još pretplata za pristup netu + još 2x 1.83KN po satu u najjeftinijoj tarifi za 128k
UFFFF jednostavno ču pričekati da adsl dođe u selo moje malo.... |
Citiraj:
modem modulira i demodulira sto znaci da iz jednog seta signala pretvara u drugi bez obzira na to da li se radi o digitalnim ili analognim signalima imas cetiri razlicite modulacije: fekvencijsku, amplitudnu, faznu i diferencijalnu i sa pojmom analogno/digitalno ima veze samo po tome sto se sve to moze odnosit na signale ukratko ovako:recimo da ti je u tvom racunalu nula predstavljena signalom 1V, a jedinica signalom 2V. Brojevi nisu bitni pa bubam napamet buduci da su ti naponi premali za prijenos signala na vece udaljenosti treba ih pretvorit u vece (npr 0=5V, 1=10V). ISDN adapter taj posa obavlja na jednoj strani, a na drugoj signale vraca u originalni oblik, sto znaci da modulira/demodulira, tj. da je modem. moze se tu jos komplicirat sa vrstama modulacija, njihovim kombinacijama, razinama itd. ali to sada ovdje nije bitno |
OK, nisam znao. Ja sam negdje davno ovako čitao i to mi je ostalo u uhu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
znam da zvuči kao patka ali ja vjerujem u to jer HT posjeduje takav kapital (:rambo: lopovska gamad monopolistička) da može to izvesti bez većih problema |
Citiraj:
Pazi izjavu SLUŽBENU - flat rate pristup je financijski neisplativ :D Hvala Bogu da recimo Albanija ima love pa baca telekom novce na flatrate i gubi na tome :D Ma LoL - glupo za slušati :rolleyes: . Neka tamo glupača izjavljuje ovakove nebuloze :rolleyes: |
e Paske od ti ljepo na stranicu od Ht-a i pogledaj im javna financijska izvješča...godišnji profit (ili čista para) 1.5 milijardi kuna...ili ti 4 milijončeka dnevno....treba s tim preživit....ak nam daju flatrate još če morati i crni kruh u redu čekati:D :D
a da se mi ljudi skupimo i dignemo tužbu protiv ht-a za monopol??? |
Citiraj:
:( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:32. |