|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ovisi ti o puno faktora... inace, ja sam uspel sloziti stabilnu 11mbps, ponekad i 36mbps vezu na 300metara, s tim da je signal isel kroz kuce i 2 bora. al na drugoj strani je ipak bila kantenna. to sam uspjel jedino dok sam gore stavil dd-wrt i fino postelaval sitnice ![]() btw. ruter je bil wrt54g v5, koji je sad krepo ![]() al dobro, sutra il preksutra kupujem wrt54gl ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Znaci trebao bi raditi ok na udaljenosti cca 100m, koliko imam od druge kuce do njega??? Inace slazem s frendom wireless lan, a posto kupujem novi router, mislim da bi taj trebalo biti ok. E da nema nikakvih prepreka izmedu kuca, prostor je cist ko suza. Zanima me sto mi je potrebno jos od opreme da to uspijem napraviti, znaci u jednoj kuci je linksys wrt54lgl, dok u drugoj (moze malo pomoci, pocetnik sam :-( sto se tice slaganja wirelessa)... thx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako se vidite fino bez ikakvih prepreka, onda vam neće trebat dodatne antene, iako se mogu staviti da se poboljša signal i digne transfer rate... frend neka si kupi Canyon WF-511 karticu za 100kn i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
moci ces koristiti i kod bilo kojeg drugog operatera.....inace danas sam i ja kupio wrt54gl i jos narucujem 3 komada vjerovatno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|