Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.11.2007., 17:16   #1
winter
Premium

Datum registracije: Nov 2007
powercolor radeon x1650pro problem...

Dakle,kupio sam ovo prvenstveno zbog COD4...Agp je..
Konfa mi je inace athlon 2500+,768mb rama,ASROCK K7S8X...bla bla...Stari je nekaj skombinirao i slozili smo taj kabel za napajanje,i grafa super radi i sve to...DOK ne pokrenem igricu...
ON je igrao oko 1 h, i nije bilo problema...Ja pokrenem COD 4 i sve super radi,bez zastajkivanja oko 5 minuta... i odjednom se sve zamrzne,ne mogu nista,komp ne reagira i na monitoru se ispiše INPUT NOT SUPPORTED i potom se monitor ugasi,a ja moram restartat komp...Probao sam igrat i COD2 koji je prije normalno radio,i njega sam mogo igrat dulje,ali opet ista stvar...

Jel zna netko mozda u cemu je problem? I kako ga rijesiti?

Hvala...
winter je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2007., 13:20   #2
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Grafa je najvjerojatnije riknula...Iste simptome je imala jedna moja 2600Pro, reklamirao, dobio drugu koja je zbog istoga na reklamaciji
Uglavnom, ja bi Powercolor izbjegavao u širokom luku.

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.12.2007., 11:18   #3
winter
Premium

Hmmm..Da,i ja sam je danas reklamirao u Ve-mil i rekao mi je lik da je moraju ispitati...Nadam se da mi je nece uvaliti istu tu natrag jer sam sve isprobao...Hvala na odgovoru...
Staro 11.12.2007., 22:14   #4
winter
Premium

Dakle...Dobivena je nova graficka...nakon 8 dana!! i opet ista stvar...prestrasno...mislim da cu je zamijeniti za hd 2600...
Staro 11.12.2007., 23:12   #5
tin1
Registered User

Datum registracije: Dec 2006
Imaš malo niže moj post "9800pro vs 1650pro". Probaj se poigrati sa driverima.Očito da je podrška za AGP u banani.Meni sa nekim driverima neke igre rade super ,a sa drugim isti problemi kao kod tebe. Mislim da ti ni 2600 neće riješiti problem. Probaj sa war cats i omega driverima kako su neki dečki savjetovali. Javi rezultate. Ja se više ne stignem zezati sa tim.Nikako catalyst 7.10 i 7.11.Sa njima sam imao najgore rezultate.7.6 mi je nekako bio najbolji premda sam imao zbrčkane teksture u nekim igrama.Ništa strašno ali sa 9800 i starim driverima tih problema nema.
tin1 je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2007., 18:45   #6
winter
Premium

Ovako...uzeo sam hd2400 i sve super radi u cod4...igrao sam sat i pol i radilo je...
U dvojci do sada me bacilo van 2 puta...i to se samo odjednom slika zamrzne i napise mi "no signal" na monitoru i monitor se ugasi...ne kuzim u cemu je problem...ovo je vec treca graficka...driveri su sa cd-a jer catalyste ne znam koje da skinem a 7.11 ne mogu instalirat jer mi oduvijek javlja neku gresku...
Vise stvarno ne znam u cemu je problem,jer ne vjerujem da je u 3 graficke...
Help,please?
-najnoviji driveri su na maticnoj za agp i za monitor su isto tako najnoviji..-omega driveri i oni drugi mi jednostavno ne rade...-
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno