PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   powercolor radeon x1650pro problem... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=89314)

winter 30.11.2007. 17:16

powercolor radeon x1650pro problem...

Dakle,kupio sam ovo prvenstveno zbog COD4...Agp je..
Konfa mi je inace athlon 2500+,768mb rama,ASROCK K7S8X...bla bla...Stari je nekaj skombinirao i slozili smo taj kabel za napajanje,i grafa super radi i sve to...DOK ne pokrenem igricu...
ON je igrao oko 1 h, i nije bilo problema...Ja pokrenem COD 4 i sve super radi,bez zastajkivanja oko 5 minuta... i odjednom se sve zamrzne,ne mogu nista,komp ne reagira i na monitoru se ispiše INPUT NOT SUPPORTED i potom se monitor ugasi,a ja moram restartat komp...Probao sam igrat i COD2 koji je prije normalno radio,i njega sam mogo igrat dulje,ali opet ista stvar...

Jel zna netko mozda u cemu je problem? I kako ga rijesiti?

Hvala...

Swarm dude 01.12.2007. 13:20

Grafa je najvjerojatnije riknula...Iste simptome je imala jedna moja 2600Pro, reklamirao, dobio drugu koja je zbog istoga na reklamaciji :smoke:
Uglavnom, ja bi Powercolor izbjegavao u širokom luku.

winter 03.12.2007. 11:18

Hmmm..Da,i ja sam je danas reklamirao u Ve-mil i rekao mi je lik da je moraju ispitati...Nadam se da mi je nece uvaliti istu tu natrag jer sam sve isprobao...Hvala na odgovoru...

winter 11.12.2007. 22:14

Dakle...Dobivena je nova graficka...nakon 8 dana!! i opet ista stvar...prestrasno...mislim da cu je zamijeniti za hd 2600...

tin1 11.12.2007. 23:12

Imaš malo niže moj post "9800pro vs 1650pro". Probaj se poigrati sa driverima.Očito da je podrška za AGP u banani.Meni sa nekim driverima neke igre rade super ,a sa drugim isti problemi kao kod tebe. Mislim da ti ni 2600 neće riješiti problem. Probaj sa war cats i omega driverima kako su neki dečki savjetovali. Javi rezultate:D. Ja se više ne stignem zezati sa tim.Nikako catalyst 7.10 i 7.11.Sa njima sam imao najgore rezultate.7.6 mi je nekako bio najbolji premda sam imao zbrčkane teksture u nekim igrama.Ništa strašno ali sa 9800 i starim driverima tih problema nema.

winter 12.12.2007. 18:45

Ovako...uzeo sam hd2400 i sve super radi u cod4...igrao sam sat i pol i radilo je...
U dvojci do sada me bacilo van 2 puta...i to se samo odjednom slika zamrzne i napise mi "no signal" na monitoru i monitor se ugasi...ne kuzim u cemu je problem...ovo je vec treca graficka...driveri su sa cd-a jer catalyste ne znam koje da skinem a 7.11 ne mogu instalirat jer mi oduvijek javlja neku gresku...
Vise stvarno ne znam u cemu je problem,jer ne vjerujem da je u 3 graficke...
Help,please?
-najnoviji driveri su na maticnoj za agp i za monitor su isto tako najnoviji..-omega driveri i oni drugi mi jednostavno ne rade...-

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:40.