|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
kako postavit newse?
kako da postavim, odnosno što trebam učiniti da bih mogao postati poruke na newse. mogu čitati, to sam nekako naštima, ali nikao neće da šalje. idem preko news.carnet.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Koji newsreader koristis? Koju gresku javlja?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
|
Outlook express, od windowsa. kad hoću poslat mail, ili postat na neku stranicu, onda izbaci neke điđemiđe, ovakve: The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e-mail address was 'hammer_hr@hotmail.com'. Subject 'Re: proc, maticna, hdd, zvucne itd.', Account: 'pop.htnet.hr', Server: 'mail.htnet.hr', Protocol: SMTP, Server Response: '550 5.7.1 <hammer_hr@hotmail.com>... Relaying denied', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 550, Error Number: 0x800CCC79 pa ako ti što pomaže reci.. da to naštimam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Iskljuci "This server requires a secure connection".
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
nenenene i ne ,moraš upisati putanju do news servera onog providera preko kojeg se spajaš ne net... news.htnet.hr news.carnet.hr itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Fakat. Ne ide slanje maila preko hinetovog servera ak se spajas preko carneta osim ako za SMTP ne koristis roaming.htnet.hr ![]() Za NNTP moras staviti carnetov kak ti je tihomir napisal.
![]() |
#7 |
Premium
|
fala isusu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Lika u mom srcu
|
e, uspio sam nariktat. SUpisao sam pod send server mail.cmu.carnet.hr, i evo šalje. A daj mi sad recite, je li kako moguće postavit da mi čita mail sa Yahoo-a? kao što mi čita sad sa hineta? za hinet se upiše pop.htnet.hr, a što bi trebalo upisat za yahoo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Meni je prof. na faksu rekao da se preko carneta ne moze koristiti outlook express pa nisam ni pokusavao,znaci moze se.....doduse on je to rekao prije godinu dana sigurno...bas cu probati ako ne uspijem javim se onome tko je uspio ![]() Ja sada pokusao i nista ne kuzim the host iskon culod not be found iskreno cu vam reci da sam outlook par puta u zivotu koristio,tako da stvarno nemam pojma,posto je doticni gospodin rekao da ne radi preko carneta ajde pomozite,sta sve moram nsatimati za gledati mail na iskonu preko carneta sta trerba napisati pod incoming mail (POP3) a sta pod outgoing mail (SMTP)
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 05.03.2004. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tlacitelj i neznalica
|
to sam namjestio kako pise i sada sam pokusao poslati sam sebi emaili i kaze : The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e-mail address was 'giga3@net.hr'. Subject 'a', Account: 'iskon.hr', Server: 'mail.carnet.hr', Protocol: SMTP, Server Response: '550 Administrative prohibition', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 550, Error Number: 0x800CCC79 PLEASE! moj email je giga3@net.hr
![]() |
#17 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa čovječe imaš @net.hr adresu koja ne podržava spajanje preko email klijenata! Samo @inet.hr od Iskona možeš konfigurirati da gledaš poštu na OE. Otvori si ovu drugu adresu ili poštu gledaj na webu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tlacitelj i neznalica
|
ups.....sori covjece ![]() vidio sam ono "i" ispren "net" ali bolje da neznas sta sam ja mislio jer bi se ljudi smijali.HVALA!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|