| 
 | |||||||||||
|  26.10.2007., 22:43 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | 

wireless kartica
			 poštovani članovi,trebao bih savjet. Trebao bih wireless karticu koja najbolje "hvata" signal,jer mi je ruter dosta daleko(na drugom kraju kuće) i signal je dosta slab sa usb karticom koju sada imam(planet 802.11b/g WL-U356-R). najbolej bi bilo da imam usb wireless karticu ali ako su one pci kartice sa antenom bolje onda molim vas da preporučite koja bi to bila. | 
|   |   | 
|  27.10.2007., 11:01 | #2 | 
| Rakija Datum registracije: Jun 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | imas vec par tema na tu foru dolje,da bolje su pci katrice s antenom,ako nemas para uzmi canyon wf511,a ako imas para onta trazi neku dlink..... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  27.10.2007., 12:35 | #3 | ||||||||||
| Moderator Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Osijek 
				 | Provuci UTP do routera (najbolja opcija)!   
|  27.10.2007., 16:22 | #7 | 
| Rakija Datum registracije: Jun 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | |
|   |   | 
|  04.11.2007., 12:50 | #8 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | 2 LUKAMX:moram te razocarati prijatelju ali ova pci kartica od d linka nije nista bolja od usb sticka.cak začuđujuće još slabije hvata..... ali ramišljam o izradi kantene,samo me jedna stvar zanima i nee kužim ju.. Kada se napravi kantena sa N konektorom kako se on spaja pobogu?na izlaz od antene na pci kartici?pitam jer je na izlazu od antene na pci kartici maleni konektor,koji nije ni približno velik recimo N konektoru....kako onda to riješiti?NIgdje nema slika kako i gdje se spaja ta kantena. | 
|   |   | 
|  08.11.2007., 16:28 | #9 | |
| Premium Datum registracije: Nov 2005 Lokacija: zagreb 
				 | Citiraj: 
 to mislim da se radi o pigtailu, javi mi se na PP molim te, imam jos informacija o tome a i meni treba informacija, pozdrav. 
				__________________ long live video! | |
|   |   | 
|  08.11.2007., 17:33 | #10 | 
| Premium Datum registracije: Apr 2006 Lokacija: Čabar/Rijeka 
				 | Ovako, poslušaj Srkyja, provuci UTP, a ako ne ide, onda ovako... Napravi kantenu... Samo neznam koliko ce to radit... Kantena s N konektorom se uključi na pigtail, a pigtail na RPSMA konektor na kartici...  www.optimum-online.hr... naručuj preko weba, kad odeš u tu trgovinu... ma bolje da ti ne pricam, ekipa koja radi tamo je totalno neobrazovana tako da...  Sretno!  | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |