![]() |
wireless kartica
poštovani članovi,trebao bih savjet.
Trebao bih wireless karticu koja najbolje "hvata" signal,jer mi je ruter dosta daleko(na drugom kraju kuće) i signal je dosta slab sa usb karticom koju sada imam(planet 802.11b/g WL-U356-R). najbolej bi bilo da imam usb wireless karticu ali ako su one pci kartice sa antenom bolje onda molim vas da preporučite koja bi to bila. |
imas vec par tema na tu foru dolje,da bolje su pci katrice s antenom,ako nemas para uzmi canyon wf511,a ako imas para onta trazi neku dlink.....
|
Provuci UTP do routera (najbolja opcija)! :fiju:
|
a što je to UTP????nije baš da imam opciju provlačenja kablova sa jednog kraja kuće na drugi
|
UTP.je obicni lan kabel....
|
može preporuka neke pci kartice do 300 kuna
|
|
2 LUKAMX:moram te razocarati prijatelju ali ova pci kartica od d linka nije nista bolja od usb sticka.cak začuđujuće još slabije hvata.....
ali ramišljam o izradi kantene,samo me jedna stvar zanima i nee kužim ju.. Kada se napravi kantena sa N konektorom kako se on spaja pobogu?na izlaz od antene na pci kartici?pitam jer je na izlazu od antene na pci kartici maleni konektor,koji nije ni približno velik recimo N konektoru....kako onda to riješiti?NIgdje nema slika kako i gdje se spaja ta kantena. |
Citiraj:
to mislim da se radi o pigtailu, javi mi se na PP molim te, imam jos informacija o tome a i meni treba informacija, pozdrav. |
Ovako, poslušaj Srkyja, provuci UTP, a ako ne ide, onda ovako... Napravi kantenu... Samo neznam koliko ce to radit... Kantena s N konektorom se uključi na pigtail, a pigtail na RPSMA konektor na kartici...
www.optimum-online.hr... naručuj preko weba, kad odeš u tu trgovinu... ma bolje da ti ne pricam, ekipa koja radi tamo je totalno neobrazovana tako da... :D Sretno! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:41. |