|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Acer Aspire 5310 HDD Problem
Ovako, frend isao kupiti doticni lap, i dobio instaliranu vistu basic. I posto covjek nije bas expert za kompove a i navikao je na XP idem staviti XP no kod instalacije kaze da ne prepoznaje hard. Ja sam na svom HP imao taj problem al sam promjenio jednu opciju u biosu i sve je kasnije bilo OK no njegov Acer ima uzasno skrt bios i te opcije nema. Jel netko zna sto poduzeti? Cuo sam da ima neki program NLite pa da se sa njim mora nesto odraditi.. Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pogledaj tu u stickyu sve objasnjeno o Integriranju Service Packa i drivera za SATA/RAID kontroler na Windows XP CD Integriranje Service Packa i drivera za SATA/RAID kontroler na Windows XP CD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za opcija se su BIOS-u može zvati legacy SATA mode, IDE mode, native IDE i slično... Ako te zanima integriranje drivera, pogledaj ovdje... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36885 Instaliraj WinRAR, ako još nisi, i probaj taj exe otvoriti WinRAR-om, možda je samo self-extracting arhiva.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo nadogradita verzija XP-a, dodani kontroleri i sve radi kao po uzici, lap sredit i radi perfektno... hvala svima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|