![]() |
(riješeno) Acer Aspire 5310 HDD Problem
Ovako, frend isao kupiti doticni lap, i dobio instaliranu vistu basic. I posto covjek nije bas expert za kompove a i navikao je na XP idem staviti XP no kod instalacije kaze da ne prepoznaje hard. Ja sam na svom HP imao taj problem al sam promjenio jednu opciju u biosu i sve je kasnije bilo OK no njegov Acer ima uzasno skrt bios i te opcije nema. Jel netko zna sto poduzeti? Cuo sam da ima neki program NLite pa da se sa njim mora nesto odraditi..
Hvala... |
Pogledaj tu u stickyu sve objasnjeno o Integriranju Service Packa i drivera za SATA/RAID kontroler na Windows XP CD Integriranje Service Packa i drivera za SATA/RAID kontroler na Windows XP CD
|
Nasao i znam kako odraditi samo nigdje nisam uspio naci kontrolere a da nisu u .exe nego zasebne datoteke...jel netko zna gdje skinuti za doticni lap kontrolere...da mogu ubaciti u CD
|
Za opcija se su BIOS-u može zvati legacy SATA mode, IDE mode, native IDE i slično...
Ako te zanima integriranje drivera, pogledaj ovdje... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36885 Citiraj:
|
Procitao sam tvoj post i stvarno super objasnjeno, respekt...preko toga tutoriala cu i raditi...sad idem kod frenda pa cemo sve izviditi..
|
Evo nadogradita verzija XP-a, dodani kontroleri i sve radi kao po uzici, lap sredit i radi perfektno...
hvala svima |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:41. |