|
![]() |
#1 |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
![]() Ljudi moji evo kupio sam super jeftini duron 1600 i po defoltu mu je voltaza 1.5 v i zanima me koliko bi mogao podici max voltazu a da ga ne skurim jer bi ga klokao na 2000MHz....trenutno je na 1.6v i radi na 1800.....dali bi mogao dosegnuti tih 2000 da bude stabilno??? ![]()
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Neznas dok neprobas. Probaj sa 1.6v dic ga na 2 Ghz, ako nece polako dizi voltazu dok ne uspijes.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
sad je na 1.6 i ne dize se na 2000MHz trebam znati samo jel smijem dici voltazu na 1.7 a da ga ne skurim temperatura na 1.6v je 32 celzija.....a i zanima me kake su to PCI 33 i AGP 33 postavke koje ne mogu podesiti u biosu a kad sam ga digao na 1800 i to se promjenilo...jel se to moze sredit drugim putem i jel to sta skodi kompu
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
to PCI 33 i AGP 33(iako bi to trebalo biti 66, al dobro) je najbolje da ostane tako. ako možeš to zaključati ili ručno podešavati ok, a ako ne isto ok jer nećeš dizati fsb u nebesa... probaj stavit voltažu na 1.7 i vidi ako se diže, obavezno prati temperaturu, da nebi bilo dima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
|
Vidi ako ima koji noviji BIOS za tvoju ploču. Oni nekad(ali samo nekad) daju podršku za bolje clockanje ili si osuđen na 1.6V ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
|
a hebiga, moja sućut ![]() |
![]() |
![]() |
|
|