|
![]() |
#1 |
Guest
|
Pržilica dio 2.
..ne čita DVD recordable, nije čitala KVARKove, pa sam kupila MAXELL, ni njih ne čita, PHILIPSove DVDRW čita, u čemu je problem, ako je u plus i minus , mijenjam je , jer mi je vec stvaaaaarno pun kufer..inače radi se o Writemaster a čini mi se da ne valja nista, nemoguće da ne valja ni jedan DVD.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samsung nikad nije bio nešto od pržilice. Za prženje preporuka su Pioneer i LG. Ono što mi Pioneer nije pročitao, nije pročitao nijedan drugi optičar.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Ma imas pravo...trazit cu neku Pioneer, ova je ionako dosla u konfi..zihe je neko smeće..grr..hvala ti ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Baš ta. Imaš bijelu (D), crnu (DBK) i srebrnu (DSV) verziju pa vidi koja ti najviše odgovara.
![]() |
#7 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
A od medija izbjegavaj Kvark, ali i Maxell, jer ovi Maxell mediji koji se kod nas mogu kupiti su u boljem slučaju Ricoh (made by Ritek, doduše), a u lošijem slučaju su Ritek i slično. Ako nađeš Maxell made in Japan - super, ali ovo... Znači, ako ti prža ne prži baš fantastično, i onda tome pridodaš loše medije - dobiješ upitnu čitljivost. Na kojoj brzini inače snimaš DVD-e? p.s. Ako nisi znala, Ritek = fuj ![]()
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
ThinkPad Hunter
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm pa nije valjda da pržiš prek windowzera....koristi nero ili neki slični program...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Što se brzine tiče, preporučam 8x, kvaliteta je s novim (16x) medijima u 90% slučajeva bolja nego na 4x. To ti je dobra prža (naravno, uvijek se zaleti neki defektan primjerak svakoj prži, ali dobar je to model), i s pristojnim medijima na 8x brzini ne bi smjela imati nikakvih problema.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|