![]() |
Pržilica dio 2.
..ne čita DVD recordable, nije čitala KVARKove, pa sam kupila MAXELL, ni njih ne čita, PHILIPSove DVDRW čita, u čemu je problem, ako je u plus i minus , mijenjam je , jer mi je vec stvaaaaarno pun kufer..inače radi se o Writemaster a čini mi se da ne valja nista, nemoguće da ne valja ni jedan DVD..:hitthewal::hitthewal:btw preporučite przilicu koja čita sve živo jer ovo je fakat smeće za moj pojam..diskovi su DVD+R i ona ih ne čita i ne prži,a s onima DVD+RW nema problema..
|
Samsung nikad nije bio nešto od pržilice. Za prženje preporuka su Pioneer i LG. Ono što mi Pioneer nije pročitao, nije pročitao nijedan drugi optičar.
|
Ma imas pravo...trazit cu neku Pioneer, ova je ionako dosla u konfi..zihe je neko smeće..grr..hvala ti:)
|
Preporuka Pioneer 112D radi skroz korektno.
|
Citiraj:
jel to ova? http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A904201 |
Baš ta. Imaš bijelu (D), crnu (DBK) i srebrnu (DSV) verziju pa vidi koja ti najviše odgovara.
|
Citiraj:
|
A od medija izbjegavaj Kvark, ali i Maxell, jer ovi Maxell mediji koji se kod nas mogu kupiti su u boljem slučaju Ricoh (made by Ritek, doduše), a u lošijem slučaju su Ritek i slično. Ako nađeš Maxell made in Japan - super, ali ovo...
Znači, ako ti prža ne prži baš fantastično, i onda tome pridodaš loše medije - dobiješ upitnu čitljivost. Na kojoj brzini inače snimaš DVD-e? p.s. Ako nisi znala, Ritek = fuj :D |
Citiraj:
|
Hm pa nije valjda da pržiš prek windowzera....koristi nero ili neki slični program...
|
Citiraj:
|
Ajooj ti optički..samo neki problemi...možda flashat firmware al ko zna oće li i to pomoć...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se brzine tiče, preporučam 8x, kvaliteta je s novim (16x) medijima u 90% slučajeva bolja nego na 4x. To ti je dobra prža (naravno, uvijek se zaleti neki defektan primjerak svakoj prži, ali dobar je to model), i s pristojnim medijima na 8x brzini ne bi smjela imati nikakvih problema. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:26. |