|
![]() |
#1 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Abit IP 35 serija MBO
Ima li tko neku iz ove Abitove serije ploca? Imao bih par pitanja, prije no sto se bacim u trosak...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
imam ja ABIT IP35, sto vishe reci nego fenomenalna ploca. FBS sam digo do 470 MHz bez dizanja voltaze na 'sjevernom mostu',kako to nas kolege iz infa vole reci ![]() Koliko sam uspio skontati razilika izmedju ove moje i Pro verzije je u uguru chipu i e sata kontekorima, pa sada procijeni da li ti je potrebno to sve. Jedna malo napomena ako je kupis, naime ima cudnu osobinu, da nakon promjene postavki u BIOS u ploca ugasi PC pa ga pokrene ponovo. Isto se desava na hard reset ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Extreme Air Cooler
|
Da li se SPDIF pin-out na ploci moze upotri***iti za SPDIF Out sa odgovarajucim Coax. konektorom? Da li podrzava AC3 i DTS na njemu?
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma nemoj klat da se i na ovoj to desava? Stvarno mi nije jasno zasto. Mislim, citao sam negdje da nije to bezveze i da ima neku svrhu, ali uzasno me to iritira kad mi se hrpa diskovlja ugasi i ponovno zaspina (bespotrebno) zbog jednog reboota. Katastrofa. A da ne pricam kako se na mojoj trenutnoj ploci ploca nakon gasenja na shutdown stvarno i ugasi i istog trena ponovno upali, pa moram drzat gumb par sekundi da umre. I tu mi se diskovi ugase, pa zaspinaju, pa ponovno ugase. Jedva cekam da je se rijesim... EDIT: Je li to SAMO prilikom mijenjanja postavki u BIOS-u ili redovito prilikom reboota? Ako je tako jel znas mozda neku plocu kojoj se to ne desava? EDIT2: Thx ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 24.08.2007. u 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
Samo prilikom mijenjanja postavki u BIOS-u. Normalni rebootovi se odvijaju normalno, bez gašenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
u mene takodjer se gasi kada ja uradim rucni reset preko tipke na kucisitu, pa se ponovo pali ![]() No ja nisam na drugim plocama to primjetio tako da mi je ovo prilicno novost, jos da si me vidio kada sam namjestio postavke u BIOSU i ono cool save and exit i pooof ugasi se.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ne događa se to u normalnim okolnostima. To je saef opcija BIOS-a ako pretjeraš sa OC-om. Događa se i kada: - ne popikaš sve konektore za napajanje - nemaš odgovarajuće napajanje - napajanje je krama - pregrijava se komp Sve je to safe opcija na ABIT-ov način. Nije da je ugodno ili lijepo ali zato ti u većini slučajeva ništa ne crkne zbog navedenih osobina napajanja. Moja pločka za razliku od tih ima osobinu da ode u vidu dima jer sam malo pretjerao sa nekim stvarima (greška).
![]() |
#9 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
...kada ga se "nezdravo" ugasi (poput nestanka struje i slicno) EDIT : Lorde ,slucajno sam nesto trazio na XSu pa sam ti nasao jedan TOPIC (klik) kojeg si mozda vec vidio ali eto mozda pomogne drugima Zadnje izmijenjeno od: Optik. 26.08.2007. u 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Kod mene P5B Vanila, kad god se komp pali (postavke u biosu, reset, samo paljenje) svaki put se upali na 1-2 sekunde i ugasi, pa opet upali ... probao sam više biosa i sa svime na defaultu, i uvijek ista stvar. Ostatak komponenti je testiran na drugim kompovima i sve je ispravno, ili se barem tako čini ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Extreme Air Cooler
|
Citiraj:
![]() Nabrzinu ga searchao sa raznim SPDIF kombinacijama, i nista. Ah well, izgleda da cu ja biti zrtveno janje.
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Bilo je do neki dan u linksu, ali nema vise. Evo pro verzija je dosla u nitel http://www.nitel.hr/shop/cjenik/?kat=156717&gr=156718 A imaš i non pro verziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Katastrofa, a taman sam se spremao uzet tu MBO. Jel zna tko hoce li stizat u Links? Ustvari, idem pogledat na linksov forum, sigurno je netko pitao..
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
.
|
I mene zanima, javi ako nešto saznaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
I mene naravno interesuje gdje nabaviti. Ali evo vidim da ce izac Foxconn Mars koja poteže FSB od 575MHz bez problema a cjena je samo oko $230, ali neznam kada bi to moglo doci na nase prostore, znal li ko? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|