![]() |
Abit IP 35 serija MBO
Ima li tko neku iz ove Abitove serije ploca? Imao bih par pitanja, prije no sto se bacim u trosak...
|
imam ja ABIT IP35, sto vishe reci nego fenomenalna ploca. FBS sam digo do 470 MHz bez dizanja voltaze na 'sjevernom mostu',kako to nas kolege iz infa vole reci:)
Koliko sam uspio skontati razilika izmedju ove moje i Pro verzije je u uguru chipu i e sata kontekorima, pa sada procijeni da li ti je potrebno to sve. Jedna malo napomena ako je kupis, naime ima cudnu osobinu, da nakon promjene postavki u BIOS u ploca ugasi PC pa ga pokrene ponovo. Isto se desava na hard reset :) dugme. :kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Da li se SPDIF pin-out na ploci moze upotri***iti za SPDIF Out sa odgovarajucim Coax. konektorom? Da li podrzava AC3 i DTS na njemu?
|
Citiraj:
EDIT: Je li to SAMO prilikom mijenjanja postavki u BIOS-u ili redovito prilikom reboota? Ako je tako jel znas mozda neku plocu kojoj se to ne desava? EDIT2: Thx :) |
Samo prilikom mijenjanja postavki u BIOS-u. Normalni rebootovi se odvijaju normalno, bez gašenja.
|
u mene takodjer se gasi kada ja uradim rucni reset preko tipke na kucisitu, pa se ponovo pali:)
No ja nisam na drugim plocama to primjetio tako da mi je ovo prilicno novost, jos da si me vidio kada sam namjestio postavke u BIOSU i ono cool save and exit i pooof ugasi se.... :) |
Ne događa se to u normalnim okolnostima. To je saef opcija BIOS-a ako pretjeraš sa OC-om.
Događa se i kada: - ne popikaš sve konektore za napajanje - nemaš odgovarajuće napajanje - napajanje je krama - pregrijava se komp Sve je to safe opcija na ABIT-ov način. Nije da je ugodno ili lijepo ali zato ti u većini slučajeva ništa ne crkne zbog navedenih osobina napajanja. Moja pločka za razliku od tih ima osobinu da ode u vidu dima jer sam malo pretjerao sa nekim stvarima (greška). |
Citiraj:
EDIT : Lorde ,slucajno sam nesto trazio na XSu pa sam ti nasao jedan TOPIC (klik) kojeg si mozda vec vidio ali eto mozda pomogne drugima |
Kod mene P5B Vanila, kad god se komp pali (postavke u biosu, reset, samo paljenje)
svaki put se upali na 1-2 sekunde i ugasi, pa opet upali ... probao sam više biosa i sa svime na defaultu, i uvijek ista stvar. Ostatak komponenti je testiran na drugim kompovima i sve je ispravno, ili se barem tako čini :stoopid: |
Na mojoj DS3 se nekad desi to restartanje kada mjenjam opciju u BIOS-u a nekad ne desi, fakat neznam koji je uzrok tome, najprije bi bilo nešto u vezi one zaštite protiv ne uspjelog OC-a
|
Citiraj:
Nabrzinu ga searchao sa raznim SPDIF kombinacijama, i nista. Ah well, izgleda da cu ja biti zrtveno janje. |
A gdje ima za kupit IP35 PRO, ili barem obična IP35? Gdje god pitam nema :(
|
Bilo je do neki dan u linksu, ali nema vise.
Evo pro verzija je dosla u nitel http://www.nitel.hr/shop/cjenik/?kat=156717&gr=156718 A imaš i non pro verziju. |
Štanga, jučer sam tražio i čovjek mi kaže da nemaju.
|
ni jedne verzije?
|
Ništ, jučer popodne mi stigao odgovor da ništa od Abita trenutno nije isporučivo :(
|
Katastrofa, a taman sam se spremao uzet tu MBO. Jel zna tko hoce li stizat u Links? Ustvari, idem pogledat na linksov forum, sigurno je netko pitao..
|
I mene zanima, javi ako nešto saznaš.
|
I mene naravno interesuje gdje nabaviti.
Ali evo vidim da ce izac Foxconn Mars koja poteže FSB od 575MHz bez problema a cjena je samo oko $230, ali neznam kada bi to moglo doci na nase prostore, znal li ko? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:39. |