|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Problem OC P4
Prilikom overclockinga imam sljedeći problem: Oc-am proc na 2,3 ghz, ali uvijek mi se nakon nekog vremena počmu javljati problemi, greško na HDD-u, gubitci-fajlova, i ostali problemi koji se događaju. Stavio sam AGP lock. Svi testovi prolaze naravno svaki sam odvrti po 6-7 sati ( prime 95, memtest, sandra torture.....). Sljedeće što me zanima do čega je problem? P4 1.6, Soltek SL-85DRV4, HDD maxtor 40 GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Stavio si AGP/PCI lock na 66/33 ili si samo spustio frekvenciju AGPu? Jer pci je onaj koji je mama hdd kontroleru i ostalome...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Samo sam spustio frekvenciju AGP-u, ali nežalost nemogu naći opciju AGP/PCI lock, očito mi matična ploča to ne podržava, probao sam flashati bios ali ništa, dali postoji alternativa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
|
Ne ako nemaš lock nema klokanja... Kad ti PCI klok prijeđe nekih 38-40Mhz dešava se to što si opisao, neki kontroleri imaju veću toleranciju, neki manju ali na tome većina otkaže... Inače AFAIK postoje i Viae sa lockom ali mislim da ova ploča ne spada u te...
![]() |
#7 |
Premium
|
Godamm, ništa od oc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
|
Bar ne na toj ploči ako je to northwood onda bi on i do 3Ghz mogao na nekoj pravoj ploči ić, ali pitanje je dali se tebi isplati ulagati u to...
![]() |
#9 |
Premium
|
Da, northwood je, ali gdje se danas može naći s478 ploča. Ako imate preporuke slobodno pucajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
|
A lurkati na tržnici i čekati da se pojavi neka IC7 ili sl cookie druge ti nema...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|