|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
X800XL ne radi?!?
Danas sam si nabavio Sapphire X800XL za AGP, i ubacim ju u komp i sve radi dok ne snimim drivere.Nakon šta ih snimim, i normalno,restartam, izbaci mi se plavi ili nekad crni display nakon onog učitavanja Win Xp... Formatiro sam, izmjenjo drivera i svega i niš neće radit, a čim drivere obrišem, win se normalno digne...U čem je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Stavi druge drivere. Skini novije s interneta s stranice proizvođača. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako je na konfi iz sig-a, dali si ocistio prethodne nvidia drivere? Ako jesi, mozda si i nforce chipset driver skinuo pa probaj ponovi instalirat.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Skinuo sam najnovije drivere s atijeve stranice. Očistio nvidia s driver cleanerom, pa čak i formatiro, i opet neće radit! Jel moguće da je to sranje neispravno? Glupo mi je da se neće dić samo kad drivere snimim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj mijenjati frekvenciju AGP sabirnice, default je 66 MHz, stavi prvo na 60 pa na 70 MHz. Ako ne radi, vrati na 66 MHz. Zatim možeš podići AGP napon na 1.6 V, ni slučajno preko toga. Zadnja stavka bi bila postavljanje AGP Aperture Sizea na neku drugu vrijednost, uključivanje AGP 4x i isključivanje FastWritea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Većina ploča ima, ja sam viđao još na Abitu, Epoxu, ASRocku,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Sve AGP ploče koje su iole vrijedne spomena imaju to za mjenjati, stisni CTRL+F1 kad uđeš u bios s obzirom da imaš Gigabyte ploču...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|