|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
zvucna problem
ovako, iscupao sam sblive zvucnu, ukljucim onboard zvuk, snimim zadnje drivere i sve to, radi. ukopcam 4.1 sistem u konektore na ploci. nakon toga, upalim komp, on dodje do windows logina, monitor se prebaci u standby i stoji. prckam malo po tim kablovima i slika proradi, izbaci neku hard gresku ili atidv2ag nesto gresku. sad sam uspio uci u windowse nakon sto puta micanja kablova od zvucnika gore dole lijevo desno. zbog ceg se to desava? probaj cu jos par puta restartat da vidim.
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
iskopcao sam zvucnike i windowsi su se prebacili u 640x480 i 256boja i javili neki serious hardware device failure zgasio sam komp, ponovo ukopcao zvucnike i sad spojio i kabel s pojacala preko razdjeljnika i sve normalno radi pa koji kur..? :confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Cim javlja atidv2ag , ocito ti se nesto sad tuce sa ATI grafuljom.. A najvjerojatnije zvucna, kad je to jedino kaj si mjenjal, mozda deinstalirat sve , pa instalirat prvo zvucnu pa onda ATI drivere?
__________________ |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Imao sam istu frku.Ja imam CreativeLabs Live! D800...Odi na www.kxproject.com i skini si za creative labs kX drivere. Original CreativeLabs EAX driveri su puni grešaka!! To će ti sigurno riješiti problem
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
P.S. ...si probao staviti karticu u drugi slot ? ja sam ju morao pomaknuti skroz do grafičke
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|