![]() |
zvucna problem
ovako, iscupao sam sblive zvucnu, ukljucim onboard zvuk, snimim zadnje drivere i sve to, radi.
ukopcam 4.1 sistem u konektore na ploci. nakon toga, upalim komp, on dodje do windows logina, monitor se prebaci u standby i stoji. prckam malo po tim kablovima i slika proradi, izbaci neku hard gresku ili atidv2ag nesto gresku. sad sam uspio uci u windowse nakon sto puta micanja kablova od zvucnika gore dole lijevo desno. zbog ceg se to desava? probaj cu jos par puta restartat da vidim. |
iskopcao sam zvucnike i windowsi su se prebacili u 640x480 i 256boja i javili neki serious hardware device failure
zgasio sam komp, ponovo ukopcao zvucnike i sad spojio i kabel s pojacala preko razdjeljnika i sve normalno radi pa koji kur..? :confused: |
Cim javlja atidv2ag , ocito ti se nesto sad tuce sa ATI grafuljom..
A najvjerojatnije zvucna, kad je to jedino kaj si mjenjal, mozda deinstalirat sve , pa instalirat prvo zvucnu pa onda ATI drivere? |
Imao sam istu frku.Ja imam CreativeLabs Live! D800...Odi na www.kxproject.com i skini si za creative labs kX drivere. Original CreativeLabs EAX driveri su puni grešaka!!
To će ti sigurno riješiti problem |
P.S. ...si probao staviti karticu u drugi slot ? ja sam ju morao pomaknuti skroz do grafičke
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:58. |