|
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovisno koji. Ako je neiskoristen, bas nikako. probja bez nejga pa vidi, ako ne ide, pronadji otpali pin ili umejsti njega komadic zice/pin s nekog starog proca tipa 486 pa uguraj u rupu na socketu gdje ti se pin slomio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja mislim da će ti radit proc bez te iglice, mislim da ona nije u upotrebi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mislim da je najpoznatiji onaj beskorisni pin na P4m Northy koji je imao 479 pinova i koji je bez problema nakon savijanja bespotrebnog pina uredno radio na desktop 478 plocama.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
pa vrati pin nazad. izravnaj ga i napikni u socket... jedino ako ga nisi izgubio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
bilo vec nesto slicno.. http://forum.pcekspert.com/showthrea...=lemljenje+pin
![]() |
#10 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
došlo je do zabune. slomljeni pin nije onaj na slici gore nego je u gornjem desnom vrhu(prema slici)....ima li kakve razlike. Prijatelj mi je jedino imao problema s oc-om tog procesora. Svaki put kad bi upalio nanovo komp bios bi pokazivao kao da je novi proc umetnut, tj. proc se može overcloackat ali radi biosa ne sprema postavke. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Kako sam riješio to?? Pa da si malo pročiato prijašnje postove gore skužio bi. Proc radi besprijekorno bez tog jednog pina, nemam nikakvih problema kod oc-a, ali sam mu za svaki slučaj dodato taj jedan pin koji mu nedostaje (ako neznaš kako sam to napravio: skinuo sam pin s jednog prastarog procesora i umetnuo ga na mjesto tog slomljenog) Eto, imaš li još koje pitanje??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Hehe, ja sam imao vrlo sličan problem sa Socket 754 procom. Gospon Ribic i ja riješili smo stvar s oguljenim komadićem žice koja se inače koristi za zamatanje kabela koji se isporučuju s raznim hardverajem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
no comment Beren, svaka cast ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|