|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
A zasto kod tebe nie u redu? TJ. kaj ti ne radi? Ak ti radi sve, onda je sve u redu... a ovo dolje kaj jos ti imas imaju svi koji miaju MAXTV, to je od MaxTVa, tak da to nit mozes niti nemoj dirat...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
pozdrav forumasima ![]() Ako ti neide ubacivanje file-a za otvaranje rezerviranih portova za maxtv lipo zamoli nekoga da ti to uradi ![]() ne moras nista ubacivat. Ako se odlucis za tu varijantu, spojis svoja dva compa i kasdu (mora bit u router modu )na switch i kreiras lokalnu mrezu preko My Network Places -> Setup a home or small office network (radi jednostavnosti tijekom wizarda mozes stavit sve zadnje kvacice ) . To napravis na oba compa i poslije toga obavezno restart.Mislim da one IP adrese koje ti on sam dodijeli rade u 99 % slucajeva tako da nemoras razbijat glavu sta se njih tice ![]() pozz!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
he..bi..ga kad ja nemam kazdu da ti kazem sve u detalje ..ali nekom logikom govoreci napravia si vise manje sve ...jos slozi mrezu sa sestrom (gore sam ti napisao kako) i mora radit . Ako se varam neka me isprave oni upuceniji!!!! pozz!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
i ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
cekaj malo, ak si procitao i napravio sve sta pise u topicu koji je Darth Vader stavio, kako to da pitas za IP adrese???
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|