|
![]() |
#1 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
prescott 3.06 problem ?
Samo da se zna, ovo ne postam za sebe nego za mog prijatelja.... E ovako danas je on odlučio kloknut komp, prvo je sa Ati toolom malo klokno grafičku ali je to vratio na default kasnije.....onda je otišao i bios i kolkno procesor, kao što vidite ima prescotta 3.06 (133*23) i on je stavio na 150*23 dakle 3,45 i komp mu se neče upalit ? kad ga upali čuje se da radi ali nema slike ni ničega i ništa se ne događa ? p4 3,06 1 gb ddr2 533, kingmax matična abit IL 8 radeon x 1600 pro 256 mb-a hvala...
««-´`-´`·..·´`-´`-»» Zadnje izmijenjeno od: Z-man. 10.05.2007. u 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Neka napravi clear CMOS, ima vjerojatno jumper na ploči za to, a ako nema onda neka izvadi bateriju na par sekundi i opet ju stavi. Vjerojatno nije promjenio memorijski djeljitelj pa mu memorija radi na većem taktu (na kojem nije u stanju stabilno raditi). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
Držati Insert kad pali komp možda mu vrati na tvorničke postavke biosa! Da nije Agp slot vrisnu prilikom klokanja ili možda taj radeonček!
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Evo rijesio sam problem. trebo sam istekat hard i onda su mi se biosi upalili i vratio sam na normalne postavke.Ali hvala na pomoci (; |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
imam pitanje zasto ja svog prescott 3.06 nemogu kloknut na 3.6 ili na 3.8? Sad je na 3.4 ako povecam komp se nece upalit?? ZASTO???? p4 3,06 1 gb ddr2 533, kingmax matična abit IL 8 radeon x 1600 pro 256 mb-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Digni voltažu, pazi na takt memorije, koje su temperature, koje napajanje, ovisi o stepingu. Pa imaš tražilicu na forumu, ima o tome brdo tema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|