|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2002
|
CD-ROM problem
daklem, cd-rom (ricoh MP1725A), usto i przilica najnormalnije radi, ali samo kad prepozna da ima CD, a za to je potrebno gurnuti CD nutra van 15-tak puta (podsjeca na nesto, mozda me to samo j..e) dakle, dal potoji posebni sklop za registriranje prisutnosti CD-a u CD ROM-u ili je to isto povezano s laserom za citanje ? Sto napraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Imao sad takve simptome sa starim LG-jem(24X) razlog je bio sto je pocinjao lagano sve slabije citat, pranje lece je pomoglo u mom slucaju.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Hm, ... na osnovu iznešenog: Bolja varijanta: možda se leća lasera samo zmazala i treb je lijepo počistiti. Dakle, uređaj je izašao iz garancije, onda ga fino rastaviš i ne agresivnim (ne nagrizajućim) sredstvom nježno očistiš onu malu leću (laser). Lošija varijanta: Ja sam godinama bio ponosni vlasnik MP7083A i onda je jednog dana počeo izvađati ligh-show (čovjek bi rekao da je otišao u Disco ![]() ![]() Bezvezno ali moguće: kod nekih stvar radi da samo ostaviš CD u CDu svaki put kada ugasiš komp ...
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Imao isti zajeb sa Yamahom CRW4216...pomagao je jedan jači udarac u bočnu i gornju stranicu JNC kućišta ( Nicholas mi se i dan-danas ruga kako sam sa čekićem popravljao komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Pa zar se tako sve ne popravlja? Samo, ovismo o uređaju, lupneš na drugo mjesto. Meni je ventilator znao počet zujat usred rada. "Pametan" udarac ga je smirivao i do sat-dva vremena. Loš udarac samo 15-ak minuta.
![]() |
#6 |
Guest
|
Jedan od postulata strojarstva: Ne postoji ništa što ne možeš riješiti većim čekićem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |