| 
 | |||||||||||
|  17.04.2007., 22:03 | #1 | 
| Premium moderator Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | 

Problem sa HP Photosmart 7450 printerom
			 Pozdrav Printer ne radi (  ) Radio je donedavno dok je printao jedan dokument ali mu je ponestalo papira. Dodao sam još papira u ladicu i pritisnuo dugme za nastavak printanja ali dalje ništa...Uvukao je papir, izbacio van prazan, pa onda isprintao stranicu, uvukao i izbacio praznu stranicu i gotovo, sada ništa ne radi. Promijenio sam cartridge, tj. stavio novi i opet ništa. Evo što softver kaže:  USB kabel sam iščupao i selio po slotovima na matičnoj, ali ništa nije pomoglo. Printer jednostavno ne trza na ništa... Softver javlja kad se printer isključi i da sam stavio novi cartridge, ali dalje ništa od toga...Koristio sam originalne HP-ove cartridge. BTW softver javlja sada sljedeće:"I - there is no memory card inserted in I: HP Photosmart 7400 series" I još jedno pitanje na HP nx6125 laptopu mi je otpala H tipka. Vratio sam ju natrag i radi, ali je nekako podignuta...Kako da ju zaljepim ili moram kušiti novu tipkovnicu za laptop?  
				__________________ | 
|   |   | 
|  17.04.2007., 22:34 | #2 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Jesi li probao resetirati spremnike za boju, ako je to uopće moguće na tom HP-u? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  17.04.2007., 22:40 | #3 | 
| Premium moderator Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | |
|