![]() |
Problem sa HP Photosmart 7450 printerom
Pozdrav
Printer ne radi (:lol2:) Radio je donedavno dok je printao jedan dokument ali mu je ponestalo papira. Dodao sam još papira u ladicu i pritisnuo dugme za nastavak printanja ali dalje ništa...Uvukao je papir, izbacio van prazan, pa onda isprintao stranicu, uvukao i izbacio praznu stranicu i gotovo, sada ništa ne radi. Promijenio sam cartridge, tj. stavio novi i opet ništa. Evo što softver kaže: http://img442.imageshack.us/img442/8...tledws4.th.jpg USB kabel sam iščupao i selio po slotovima na matičnoj, ali ništa nije pomoglo. Printer jednostavno ne trza na ništa... Softver javlja kad se printer isključi i da sam stavio novi cartridge, ali dalje ništa od toga...Koristio sam originalne HP-ove cartridge. BTW softver javlja sada sljedeće:"I - there is no memory card inserted in I: HP Photosmart 7400 series" I još jedno pitanje na HP nx6125 laptopu mi je otpala H tipka. Vratio sam ju natrag i radi, ali je nekako podignuta...Kako da ju zaljepim ili moram kušiti novu tipkovnicu za laptop? :stoopid: |
Jesi li probao resetirati spremnike za boju, ako je to uopće moguće na tom HP-u?
|
Citiraj:
U Device services nemam takvu opciju već samo poravnanja printera i čišćenja cartridgea. Ništa nije pomoglo :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:01. |