|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Koji RTS ima ovu mogućnost?
Sada igram C&C:Generals. Primjetio sam da igra nema (ili ja to neznam napraviti) slijedeću opciju: da li (koji?) RTS-i imaju mogućnost snimanja "grupa" postrojbi? Npr. grupiram 4 tenka i 4 humveea sa vojnicima i tu grupu nazovem "pero1" i snimim tu grupu tako da klikom na bilo kojeg člana grupe ih mogu premještati. Onaj odabir sa prozorom mi je malo neprecizan i spor. Isto tako ne radi odabir više jedinica klikom miša uz držanje shifta ili ctrl. Jedinice se neki puta tako glupo razmjeste da tenkovi nemogu niti pucati na protivnika |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
U nekim,vecini strategija,to se radi sa CTRL+neki broj i onda kada stisnes broj uvijek ti se odabere ta skupina koju si recimo usnimio pod brojem 1...ali nema imena ona je br.1 i to je to...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
I tako je i u tiberium wars ctrl+neki broj i iznad jedinica ti se pojavi taj broj i kad ih hoces odabrat samo stisnes taj broj |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Znači selektiram što želim, sa CTRL+broj ih grupiram, i onda ih pozivam samom pritiskom na broj. Pokušati ću. EDIT: da, to je to. TNX svima. To će uvelike doprinjeti taktičkoj mobilnosti mojih postrojbi ![]() Zadnje izmijenjeno od: pogi. 11.04.2007. u 09:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
malo da asd izigram CnC3:TW pa ajd da se dogovorimo |
|
![]() |
![]() |