![]() |
Koji RTS ima ovu mogućnost?
Sada igram C&C:Generals. Primjetio sam da igra nema (ili ja to neznam napraviti) slijedeću opciju: da li (koji?) RTS-i imaju mogućnost snimanja "grupa" postrojbi?
Npr. grupiram 4 tenka i 4 humveea sa vojnicima i tu grupu nazovem "pero1" i snimim tu grupu tako da klikom na bilo kojeg člana grupe ih mogu premještati. Onaj odabir sa prozorom mi je malo neprecizan i spor. Isto tako ne radi odabir više jedinica klikom miša uz držanje shifta ili ctrl. Jedinice se neki puta tako glupo razmjeste da tenkovi nemogu niti pucati na protivnika |
U nekim,vecini strategija,to se radi sa CTRL+neki broj i onda kada stisnes broj uvijek ti se odabere ta skupina koju si recimo usnimio pod brojem 1...ali nema imena ona je br.1 i to je to...
|
I tako je i u tiberium wars ctrl+neki broj i iznad jedinica ti se pojavi taj broj i kad ih hoces odabrat samo stisnes taj broj
|
da, uvijek je CTRL+broj, niasm još naišao na strategiju a da nema tu fintaru
|
Znači selektiram što želim, sa CTRL+broj ih grupiram, i onda ih pozivam samom pritiskom na broj. Pokušati ću.
EDIT: da, to je to. TNX svima. To će uvelike doprinjeti taktičkoj mobilnosti mojih postrojbi :goood: |
Citiraj:
malo da asd izigram CnC3:TW pa ajd da se dogovorimo |
Citiraj:
Nemam. Tek sam počeo Generalse. Ali nisam neki jaki igrač. Zadnji put sam igrao strategiju prije par godina |
Još jedno pitanje za Generalse? Da li se ikako mogu intro filmovi za svaku misiju nekoako prekinuti?
|
Citiraj:
ZH je Zero Hour |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:19. |